Mitől lehetünk jobb választás, mint egy “általános” és “átlagos” honlapkészítő cég?

Szerző: nov 30, 2020Általános0 hozzászólás

Kész módszerünk van a számodra

Felméréseinkre és saját vendéglátós tapasztalatainkra alapozva fejlesztjük a weboldalakat, amelyeket 100%-osan a Te kereskedelmi / magán szálláshelyedre szabunk, így készítünk neked egy egyedi, minden igényt kielégítő vendégszerző honlapot.

Ismerjük a vendégeink, és megismerjük a te vendégeid igényeit is

Saját vendéglátós vállalkozásaink kapcsán mi is napi kapcsolatba vagyunk a vendégekkel és tudjuk mit akarnak. Különböző módszerekkel igyekszünk majd megismerni a te vendégeidet is, hogy megtudjuk Ők mit szeretnének.

Nem csak készítjük, használjuk is.

Az idegenforgalomban/vendéglátásban is vannak érdekeltségeink, „napi szintem benne vagyunk mi is” és ezért más ügynökségekhez képest sokkal közelebbről tudjuk azt, hogy mi kellhet neked.

Egy jól működő szálláshely weboldal az online vendégszerzésed stratégiai központja lehet, amely köré már könnyedén felépítheted a teljes online jelenléted, és a teljes online szállás marketinged.

Folyamatosan tesztelt vendégszerző eszközök és módszerek

Minden webes vendégszerző eszközt és megoldást először saját vendéglátós vállalkozásainknál teszteljük és csak a már letesztelt és működő megoldásokat építjük be a te weboldaladba.

Ismerjük a szálláskiadás online helyzetét

Folyamatosan vizsgáljuk a „konkurenciák” honlapjait, több mint 100 kereskedelmi szálláshely weboldalt és honlapot néztünk át. Látjuk a hiányosságokat, tudjuk miben és milyen irányban lehetne fejlődni. Természetesen jó ötlettel és megoldással is találkozunk, ezeket „átvesszük”, magunkra és partnereinkre szabva hasznosítjuk.
Kutatjuk az új honlap készítési megoldásokat, módszereket
Megszállottan keressük az új weboldal készítési trükköket, technikákat és a legújabb online marketing ötleteket módszereket, annak érdekében, hogy minél hasznosabb honlapokat készíthessünk.

admin