fbpx

Weboldal Készítés

Több 10 éves idegenforgalmi tapasztalattal készítünk honlapokat kereskedelmi szálláshelyeknek, éttermeknek, szépségszalonoknak, fitness termeknek, magánorvosi rendelőknek, ingatlanközvetítő és könyvelő irodáknak.

Olyan vállalkozásoknak akik számára kiemelten fontos az online jelenlét valamint a vendég, ügyfél és vásárlószerzés.

 

Elsődleges szempont, hogy a weboldalad pénzt termeljen vállalkozásod számára.

Kizárólag akkor van értelme egy weboldalnak ha az vendégeket, vásárlókat és ügyfeleket szerez. Azért, hogy “csak legyen” a vállalkozásodnak is egy honlapja, mert mondjuk a konkurenciádnak is van, FELESLEGES! Jelentjük a “bemutatkozó” oldalak ideje lejárt…

Manapság már minimum elvárás egy profi honlaptól, hogy vendégeket, ügyfeleket és/vagy vásárlókat szerezzen, lehetőleg automatikusan, “csak úgy magától“!

Elsősorban a lenti listában található iparágakra specializálódtunk, idegenforgalmi múltunkból adódóan olyan területekre ahol nem csak egy bemutatkozó honlapra van szükség. Megbízóinknak a legnagyobb örömmel készítünk pénzszerző weboldalakat, nincs is annál jobb érzés mint amikor egy frissen elkészült honlapra megérkeznek az első foglalások, időpont kérések, étel rendelések, webáruházas vásárlók, visszatérő és új ügyfelek, vendégek, megrendelők.   

 

Milyen vállalkozásod van?

Katt a megfelelőre (ha esetleg nem találod a neked megfelelőt, de tudod érzed, hogy tőlünk szeretnél egy szuper weboldalt, akkor válaszd az “egyéb vállalkozásom van” lehetőséget… Köszi. 🙂