Szállás weboldal készítés

Segítünk a vendégszerzésben

"
"
Vendégszerzésre felkészítve

Modern szállás weboldalakat készítünk automatizált online foglalási rendszerrel, bankkártyás fizetéssel, szállásportál szinkronizációval.

A gondosan megtervezett és felépített, átlátható és minden szükséges információt egyszerűen és érthetően közvetítő modern szállás weboldalaink elősegítik, hogy vendégszerző honlapod látogatóiból hamar potenciális vendégek, majd visszatérő vendégek lehessenek.

Milyen funkciók lesznek új vendégszerző szállás weboldaladon?

Azonnali online foglalás

Online szállásfoglalás a saját weboldalon. Nincs szükség külsős szolgáltatóra.

Azonnali online foglalás

A vendégek online tudnak foglalni a szállás weboldaladon, nincs szükség külsős (FIZETŐS) szolgáltatás igénybe vételére. A foglalás azonnal blokkolja a naptárban az időpontot elkerülve az esetleges dupla foglalást.

Megnézem az összes funkciót

Valós idejű foglaltsági naptár

A naptár valós időben mutatja a szabad és lefoglalt időpontokat, ezáltal is segítve a szállás keresést.

Valós idejű foglaltsági naptár

A naptár aktuálisan, valós időben mutatja a szabad és foglalt időpontokat. Egyes foglaló megoldások esetében a foglalás közvetlenül a naptárból is indítható.

Árajánlatot kérek

Szinkronizálás a népszerű szállásportálokkal

Ical szinkronizálással kerüljük el az esetleges keresztfoglalásokat. Havi díj mentesen, külső szolgáltató nélkül.

Szinkronizálás a népszerű szállásportálokkal

Nincs kereszt, és dupla foglalás. A weboldalt összekötjük Ical kapcsolat segítségével az összes szállásportállal (booking.com, szallas.hu, airbnb.com, stb.) Nincs szükség külsős szolgáltatóra, nincs havi díj.

Megnézem a részleteket

Online bankkártyás fizetés

A szállás díj előlege/teljes összege közvetlenül fizethető foglaláskor a weboldalon.

Online bankkártyás fizetés

A szállásdíj előlege, vagy a teljes összege közvetlenül fizethető a weboldalon. Természetesen más fizetési módok is elérhetőek ezzel egy időben (banki átutalás, SZÉP kártya, fizetés érkezéskor e helyszinen, stb.)

Tovább ajánlatkéréshez

Maximális pontszám szálláshely minősítéskor

Az általunk készített szállásweboldalak eddig minden esetben megkapták minősítéskor a maximális pontszámot.

Maximális pontszám szálláshely minősítéskor

Magánszállások az online jelenlétért maximum 9 pont kapható. Panziók esetében 15, míg szállodáknál 24 pont.
Vajon ez sok vagy kevés?

Mi úgy gondoljuk, hogy ha pont ezen múlik a 4 vagy 5 csillag akkor nagyon sok, sőt rengeteg...

Veletek szeretnék dolgozni

Minden kijelzőn kifogástalan megjelenés

Reszponzív, azaz minden kijelzőn kifogástalan megjelenés. Ez ma már a minimum.

Minden kijelzőn kifogástalan megjelenés

Minden kijelzőn (Monitor, laptop, tablet, telefon) profi megjelenés, és kifogástalan felhasználói élmény. Ezt manapság már egy profi weboldal készítőtől kérni sem kell, ez a minimum, ez ma már egy alapfunkció.

Érdekelnek a részletek

Több nyelvű tartalom

Merj nagyot álmodni és célozd meg a külföldieket. Ehhez elengedhetetlen egy több nyelvű weboldal.

Több nyelvű tartalom

Szeretnél sok-sok külföldi vendéget is a szállásodon? Vagy jó lenne ha a szezonon kívüli időszakban is lennének vendégeid? Akkor kérd a weboldalad több nyelven. Feláras szolgáltatás, a felár 2024 januárjától már tartalamazza a fordítás (HITL) költségét is.

Több nyelvű oldalt szeretnék

Automatizmusok és még sok minden más…

Automata foglalási rendszer, online bankártyás fizetés. Előleg bekérés, automatikus email üzenetek, stb.

Automatizmusok és még sok minden más…

Hogy neked sokkal könnyebb legyen. Online foglalás, szinkron a szállásportálokkal. Előleg bekérése, értesítés a második részletről és fizettetése bankkártyával. Azonnali email a foglalásról. Azonnali email a vendégnek. Érkezés előtt emlékeztető email a vendégnek, távozás után köszönő email. Stb.

Árajánlatot szeretnék

Náluk már működik

Fogjuk a kezed, megtanítjuk

Te is könnyen szerkesztheted majd a tartalmakat, árakat, foglalást.
+ az elkészült weboldaladhoz díjtalan használati útmutatót adunk, valamint 1 óra ingyenes online (meet, zoom) betanítás is jár a szállás honlapodhoz. Ha megy a word vagy egy email küldés akkor ez is menni fog.

Számíthatsz ránk hosszú távon is! Vállalunk folyamatos karbantartást, tartalom- és hirdetéskezelést is, és minden mást ami vendégszerzés, hogy Neked csak a Vendégeiddel kelljen foglalkoznod!

Középpontban a tartalom

A tartalom az egyik legfontosabb dolog ami felel a keresőkben való jó helyezésért.
Leegyszerűsítve: Minél több – az adott oldal témájához kapcsolódó – tartalom van a szálláshely honlapodon, annál előkelőbb helyet szerezhetsz a keresőkben. A tartalom megírása, elkészítése komoly és talán az egyik legidőigényesebb munka. Ezt akár te is megcsinálhatod, hiszen te vagy az, aki a legjobban ismered a saját szálláshelyedet. Lehet, hogy ez meg is van korábbról vagy fent van a régebbi weboldaladon, ebben az esetben át kell adnod nekünk és mi feltöltjük a készülő, új vendégszerző szállás weboldaladra.

Amennyiben szeretnéd, akkor a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy kereső optimalizált szöveget írunk a készülő oldaladra, sok-sok releváns, a szállás oldaladhoz kapcsolódó kulcsszóval, és tartalommal.

Itt megnézheted mire gondolunk >>

Ez opcionális lehetőség, nem kötelező, de ha nincs kapacitásod, időd, hogy te csináld meg, akkor jelöld be ajánlatkéréskor az erre vonatkozó igényedet. Ebben az esetben mi készítjük a tartalmat. Ennek a díja egyszeri nettó 169.500 Ft.

Hogy miért pont mi?

0+ éve
Dolgozunk az idegenforgalomban
0éve
Készítünk szállás weboldalakat
0+

Elkészült munka, működő projekt

0+ liter

Megivott kóla
(és nem a zéró…)

Szálláshely Honlapcsomag

Csomagunkba mindent beletettünk, amit egy szálláshely weboldalának napjainkban szerintünk tudnia kell. Nem árulunk zsákbamacskát, az ár fix. Vagyis nem kérünk azért plusz pénzt, mert szeretnél hírlevél küldési lehetőséget vagy összeköttetést a facebook oldalad messengerével (chat), esetleg nem egy kapcsolati űrlap kellene, hanem kettő; vagy például online foglalási lehetőséget is szeretnél, nem csak ajánlatkérési opciót az érdeklődőid számára… Szóval – normális keretek között – az ár mindent tartalmaz 🙂

Ical szinkronizálás / Channel manager szoftver integráció*:

Az általunk készített szállásweboldalak Ical sync segítségével igény esetén  összeköthetőek a különböző szállásportálokkal, így elkerülendő a dupla és  keresztfoglalásokat, ezzel rengeteg adminisztratív terhet levéve a válladról. Mindezt további költségek nélkül hiszen a szállás weboldal készítés ára ezt is tartalmazza. Ez egy egyszerűbb és költséghatékonyabb (ingyenes, nincs későbbi jutalék vagy havi díj) megoldás ami viszont nem alkalmas a szállások egy helyen történő kezelésére, tehát ha például árakat szeretnél emelni, akkor azt minden felületen külön-külön meg kell majd tenned.

Ha mindent egy felületen szeretnél kezelni mint pl. a foglalások, árváltozás, szoba bezárás, stb. akkor ehhez egy channel manager szolgáltatását kell igénybe venned.

Ebben az esetben az elkészült  szállásweboldaladat összekötjük egy úgynevezett channel menedzserrel, ahol a fenti folyamatokat már egy helyen, egy platfomon tudod kezelni.

Ez egy tőlünk teljesen független fizetős szolgáltatás, tehát a kiválasztott channel szolgáltató havi díjat és/vagy jutalékot számol majd fel neked a szolgáltatásaiért.

Ha emellett döntesz, érdemes olyan szolgáltatót választani, aki felhő alapon működik. Ebben az esetben nem kell semmilyen szoftvert megvenni és a központi számítógépedre telepíteni.
Fontos, hogy mielőtt szerződést kötnél egy szolgáltatóval egyeztess velünk, hogy az adott szolgáltató alkalmazása összeköthető-e a készülő weboldallal. Természetesen tudunk majd olyan szolgáltatót ajánlani, akinél ez nem jelent semmilyen problémát.

FONTOS! Első körben mindig azt javasoljuk, hogy a szállástulajdonos nézze meg a weboldal működését az alap szinkronizálási funkcióval (ical) és ha az nem elegendő, akkor érdemes egy channel manager fizetős szolgáltatását igénybe venni. Tapasztalatunk szerint, és a partnereink visszajelzési alapján az esetek 99%-ban tökéletesen megfelelő, és elegendő  az általunk alapban beépített ingyenes ical szinkronizálás is.

Több nyelvű tartalom**:

Ha igazán szeretnéd a leendő vendégszerző szálláshely weboldalak minden lehetőségét kiaknázni akkor érdemes megfontolnod, hogy az oldalt több nyelven is elkészíttesd. Ha már a különböző szállásközvetítő portálokról most is érkeznek külföldi vendégek vagy szívesen fogadnál (több) külföldi vendéget is, akkor mindenképpen javasoljuk a több nyelvű tartalom elkészítését.

Ilyenkor természetesen – ,mint ahogy a magyar oldalak estében – az idegen nyelvű oldalaknál is elvégezzük a szükséges kereső marketing alap beállításokat is az adott nyelven/nyelveken. Fix árral dolgozunk itt is. Az ár az ismertebb nyelvpárok esetében (angol, német) az idegen nyelvű oldalrészek technikai elkészítésén túl tartalmazza már a fordítás (gépi fordítás, emberi javítás / human-in-the-loop) költségét is. Természetesen arra is van lehetőség, hogy te hozd majd az idegennyelvű tartalmakat is, ebben az esetben 25% kedvezményt tudunk biztosítani ennek a kiegészítő szolgáltatásunknak az árából.

Vállalási határidő: 4-6 hét***:

Ezt a határidőt abban az esetben tudjuk tartani, ha a szerződés kötést követően megkapjuk a teljes szöveges tartalmi részeket és a weboldalhoz felhasználandó fotókat. Amennyiben ezt késve kapjuk meg vagy esetleg részletekben, akkor ennek megfelelően a vállalási határidő is tolódik.

Ha tartalmi részek megírását (tartalom marketing) is tőlünk rendeled, akkor nyilván ezzel az esetleges késlekedéssel nem kell számolnod.

Ajánlatkérés

KÉRJÜK ADJ MEG MINDEN SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ AJÁNLATUNK BIZTOSAN CÉLBA ÉRHESSEN…

Weboldal készítési csomag:

Kiegészítő szolgáltatások 1.:

Kiegészítő szolgáltatások 2.:

Hol hallottál rólunk?