fbpx

Weboldal készítés magán és nyelvtanároknak, nyelviskoláknak

*
Kizárólag csak az Elearning+ csomagban. A learnDash az egyik legjobb hanem a legjobb e-learning bővítmény amely mindent tud amit egy modern online oktatási felületnek tudnia kell. A bővítmény éves díja kb. 200 USD, az első évben ajándékba adjuk!

Nélkülözhetetlen funkciók amiket új oktatási weboldalad már alapban tudni fog:

 • Valós idejű online időpontfoglalás és beosztás órákra
 • Kapcsolati és/vagy ajánlatkérési űrlap
 • Online tesztek
 • Tanuló adatbázis és nyilvántartás
 • Korlátlan feltölthető oktatóvideók és írásos tananyagok
 • LearnDash LMS* (a korlátlan teljeskörű online oktatásért)
 • Online Bankkártyás fizetés (tandíjak, előleg bekérés, stb.)
 • Tanári, nyelvtanári blog
 • Több nyelv is (feláras, lásd lentebb)

 

OKTATÓI WEBOLDALAK SZOLGÁLTATÓI SZEMMEL

Informáld tanulóidat az elérhető tanfolyamoktól. Kínálj nekik közvetlen időpontfoglalási lehetőséget az órákra. Írj oktatói blogot. Készíts leckéket, teszteket, kvízeket írásos vagy videó formátumban és tedd elérhetővé az oldaladon. Használd a LearnDash online oktatási felület minden előnyét. Legyen weboldalad az online megjelenésed és oktatási rendszered stratégiai központja mely pénzt termel (Online) oktatással foglalkozó vállalkozásodnak.

Ügyfélszerző

oktatási weboldal készítés

Valós idejű online időpontfoglalás és beosztás órákra

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpont (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**

Online tesztek

Kapcsolati/Ajánlatkérési űrlap

Tanuló adatbázis és nyilvántartás

Tanári, nyelvtanári blog

Korlátlan feltölthető oktatóvideók és írásos tananyagok

Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények

Vállalási határidő: 3-5 hét***

Az árakért görgess lentebb

Elearning+

Ügyfélszerző oktatási  weboldal készítés

LearnDash LMS* (online oktatási felület)
Valós idejű online időpontfoglalás és beosztás órákra
Online Bankkártyás fizetés
Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**

Online tesztek

Kapcsolati/Ajánlatkérési űrlap

Tanuló adatbázis és nyilvántartás
Tanári, nyelvtanári blog
Korlátlan feltölthető oktatóvideók és írásos tananyagok
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények

Vállalási határidő: 6-8 hét***

Az árakért görgess lentebb

NEM CSAK KÉSZÍTJÜK, HASZNÁLJUK IS
-Idegenforgalmi vállalkozásaink kapcsán nekünk is fontos a minőségi ügyfélszerzés,
több mint 30 éve csináljuk így tudjuk mi kell neked-

A gondosan megtervezett és felépített, átlátható és minden szükséges információt egyszerűen és érthetően közvetítő weboldalaink elősegítik, hogy ügyfélszerző honlapod látogatóiból hamar potenciális tanulók legyenek

egy olyan tanulószerző weboldalra van szükséged amit te tudsz kezelni, módosítani és mindezt hihetetlenül egyszerűen, és annyiszor és ott és akkor amikor te csak akarod

Nem kell többet várnod a webfejlesztődre! Árváltozás, oktató anyag frissítés, akciók, egy új tanfolyam vagy képzés, bármit bármikor módosíthatsz mintha egy levelet írnál Wordben, ha az megy akkor ez is menni fog (de ha kell vagy elakadsz a későbbiekben is szívesen segítünk. Sőt „használati utasítást” is kapsz a honlapodhoz amennyiben minket bízol meg az oktatói weboldalad elkészítésével.)

…Olyan honlapra van szükséged ami:

Profi egyedi megjelenésű

A honlapot minden esetben az adott iskoládra, oktatási rendszeredre szabjuk, így megjelenése teljesen egyedivé válik. Az egyeztetés során, a konzultációk után adunk egy iránymutatást de a design kialakításában nálunk mindig te az ügyfél irányítasz (persze ha szerintünk rossz irányba mész akkor azért szólni fogunk).

Keresőbarát

Ez a legjobb… A WordPresst egyszerűen imádja a google. Ráadásul erre a jó tulajdonságára rátudunk gyúrni olyan eszközök telepítésével és megfelelő beállításával amik a keresőmarketingért felelősek. Oktatási weboldalad rövid időn belül „csak úgy magától” a téged érintő kulcsszavakra első oldalas lehet a keresőkben. Pl. Debreceni nyelviskola vagy és a gyerekere specializálódtál? Első oldalas lehetsz a „Gyerek angol Debrecen” kulcsszóra. Vagy Pl. Gyorstalpalót tartasz külöfdi munkát keresőknek? Első oldalas lehetsz mondjuk az „angol tanfolyam külföldi munkát keresőknek” kulcsóra. …és így tovább (Persze a fentiekhez elengedhetetlen lesz a weboldal megfelelő tartalommal történő feltöltése is…

Biztonságos

Ki akar egy oktatási honlapot feltörni? Hát képzeld a miénkét 2016 októberében feltörték. Az események akkori alakulásából utólag úgy gondoljuk egy konkurencia volt… Aztán meg vannak azok az emberkék a nagyvilágban akik unatkoznak és véletlenszerűen kiválasztott weboldalakat támadnak és törnek fel, ez a hobbijuk. Amikor a miénket feltörtén akkor a tárhely szolgáltatónk egyből letiltotta az oldalunkat, az oldal egy pillanat alatt elérhetetlenné vált. Közel egy hét volt mire rendbe jöttek a dolgok! Szerencsére vannak olyan cégek akik a feltört oldalak helyreállításával foglalkoznak (persze jó pénzért) nekünk is egy ilyen cég segített. Gondolom egyetértünk abban, hogy jobb ha nincs szükség ezeknek a cégeknek a segítségére? Ezért az általunk készített oktatási honlapok esetében telepítjük és beállítjuk azokat a kiegészítőket a weboldalon amik a biztonságért felelnek, és megvédik az oldalt a támadások ellen. Sajnos 100%-osan feltörhetetlen weboldalak nem léteznek (ahogy pl. ellophatatlan autók sem), de ezekkel az eszközökkel és beállításokkal nagymértékben megnehezítjük a rossz szándékú próbálkozók dolgát.

WordPress keretrendszerre épül

Korábban több rendszert is kipróbáltunk de TAPASZTALATUNK SZERINT oktatási honlapok készítéséhez a WordPressnél jelenleg nincs jobb 🙂 Életünk legjobb választása volt a WordPress, szerelem első látásra… Amikor az első WordPresses weboldalunk elkészült ami leginkább megfogott minket, hogy hihetetlen rövid időn belül „csak úgy magától” a google keresőjének első oldalára került (imádja a google). Gondoljuk érted mit jelent ez, egy csomó pénzt amit megspórolhatsz a reklámon és más fejlesztésekre költhetsz. Ennél már csak az volt jobb, hogy végre mi tudtuk rajta módosítani, átírni a szöveget, megváltoztatni szinte bármit amit csak akartunk és mindezt programozói tudás nélkül… Mindezeken túl:

 • Egyszerű a kezelése
 • Szinte nincs olyan ötlet vagy elképzelés amit nem lehetne vele megvalósítani
 • Rengeteg kiegészítő található hozzá
 • Teljesen személyre szabható
 • Ingyenes
 • Jól optimalizálható

A nagyok is ezt használják: Bloomberg, Star Wars, BBC America, SONY, Disney, Mercedes-Benz, NASA és még sokan mások…

Mobilbarát (reszponzív)

A tartalom igazodik a kijelző méretéhez. Mindegy, hogy asztali gépen, tableten, mobiltelefonon nézik mindenhol jól néz ki, és ami ennél is fontosabb, hogy a kezelőfelületek is minden méretben „kézre állnak” egyszóval jól kezelhetőek.

Több nyelvű

Igény esetén természetesen a oktatási weboldalad több nyelven is elkészíthető. Gyakorlatilag bármennyi nyelv szóba jöhet, ahogy szeretnéd. Ennek azonban plusz költsége van: 1 idegen nyelv esetén a kiválasztott csomag árának az 50%-a, 2 idegen nyelv esetén a kiválasztott csomag árának 75%-a amivel plusz költségként kell számolnod (3 vagy több nyelv esetén egyedi ár). Ez a technikai kivitelezés ára, ebben a szövegek fordításának díja nincs benne. Véleményünk szerint ha szeretnéd bővíteni piacodat akkor erre kitűnő lehetőség a többnyelvű oktatási portál, gondolj bele mennyire sok külföldi él hazánkban akik egy része akár potenciális tanulóid is lehetnének.

középpontban a tartalom

A tartalom az egyik legfontosabb dolog ami felel a keresőkben való jó helyezésért.
Leegyszerűsítve: Minél több, az adott oldal témájához kapcsolódó tartalom van az oktatási honlapodon annál előkelőbb helyet szerezhetsz a keresőkben. A tartalom megírása, elkészítése komoly és talán az egyik legidőigényesebb munka, azonban ezt akár te is megtudod csinálni hiszen te vagy az aki a legjobban ismered a saját vendéglátó helyedet. Lehet, hogy ez meg is van korábbról, vagy fent van a régebbi weboldaladon, gyakorlatilag csak átkell adnod nekünk és mi feltöltjük a készülő vendégszerző új weboldaladra.

Amennyiben igényled akkor  természetesen a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy keresőoptimalizált marketing szöveget írunk neked a készülő oldaladra.
Ennek a költsége 119.500 Ft.

Itt megnézheted mire gondolunk: (A Kálium vendégház esetében 100% mi csináltunk mindent kutatómunka, tartalom megírása, kulcsszavak, Stb.)

Ez itt egy másik: (Budaörsi pizzéria, a pizza története…)

Ha szeretnéd, hogy ezt is mi csináljuk csak jelöld be ajánlatkérésedkor ezt a lehetőséget is.

 

az ügyfélszerzés nélkülözhetetlen eszközei

Igen ezt mind megkaphatod!

Nem vacakolunk ezeket mind tudja majd a profi oktatási (nyelvi, online marketing, nyelviskolai, gasztro vagy egyéb oktatási) weboldalad, maximum kikapcsoljuk és csak azt és akkor élesítjük amikor kéred, amikor szükséged lesz rá, holnap, egy év múlva… Bármikor! Ez így sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb is a számodra, mert ezeket később nem kell lefejleszteni, beállítani, és nem utolsó sorban megfizetni.

Kapcsolati/Ajánlatkérési űrlap

Tanuló adatbázis és nyilvántartás

Tanári, nyelvtanári blog

Online
tesztek

* LearnDash (online oktatási felület)

Korlátlan oktatóvideók és tananyagok

google
térkép

* bankkártyás fizetés

Valós idejű online időpontfoglalás és beosztás órákra

hírlevél rendszer

közösségi média integráció

elemzések
és
statisztikák

*a csillaggal megjelölt „kék” funkciókat csak a ELEARNING+ csomagunk tartalmazza.

Bármelyik funkcióval kapcsolatosan kérdésed van? Esetleg valamit kihagytunk? Egyedi elképzelésed van?

Feltétlenül írd meg majd nekünk amikor ajánlatot kérsz tőlünk!

Oktatói honlapcsomagok

Mindkét csomagunkba bele tettünk mindent ami az ügyfélszerzéshez elengedhetetlen. A két csomag között csupán csak annyi a különbség, hogy az “Elearning+” csomagunkat azoknak ajánljuk akik magas színtű online oktatást szertnének kínálni, vagy tananyagaikat online tanfolyamok formájában is szeretnék értékesíteni. Ebben a csomagban a LearnDash bővítmény segítségével kiépítjük az online oktatási felületet is az ehhez szükséges online bankkártyás fizetési lehetőséggel együtt.

Akkor is érdemesebb az “Elearning+” csomagot választani ha most még nem de később tudod, hogy szeretnél online tanfolyamokat értékesíteni, mert ha ezt később csináltatod meg akkor az minimum plusz 200 ezer forinttól kezdődne…

Ügyfélszerző oktatási csomag

197.400 Ft

Részletfizetés (2 X 98.700 Ft)

Valós idejű online időpontfoglalás és beosztás órákra

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpont (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**

Online tesztek

Kapcsolati/Ajánlatkérési űrlap

Tanuló adatbázis és nyilvántartás

Tanári, nyelvtanári blog

Korlátlan feltölthető oktatóvideók és írásos tananyagok

Kereső marketing beállítás

Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények

Vállalási határidő: 3-5 hét***

Fizetés 2 részletben

ELEARNING+

ügyfélszerző oktatási csomag

321.000 Ft

Részletfizetés (2 X 160.500 Ft)

LearnDash LMS* (online oktatási felület)
Valós idejű online időpontfoglalás és beosztás órákra
Online Bankkártyás fizetés
Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**

Online tesztek

Kapcsolati/Ajánlatkérési űrlap

Tanuló adatbázis és nyilvántartás

Tanári, nyelvtanári blog

Korlátlan feltölthető oktatóvideók és írásos tananyagok

Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények

Vállalási határidő: 6-8 hét***

Fizetés 2 részletben

LearnDash LMS (online oktatási felület) integráció*:

Kizárólag az elearning+ csomag esetén.
Amennyiben szeretnél online tanfolyamokat is értékesíteni akkor ehhez a LearnDash a legjobb megoldás ami egy e-learning szakértők által létrehozott online tanfolyami platform bankkártyás fizetési lehetőséggel. Hozz létre lenyűgöző online tanfolyamokat, korlátok nélkül. Az online tanfolyamok értékesítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Állítsd be az árat, válaszd ki a fizetési ütemtervet, és kezd el a tanulói megrendelések gyűjtését! A bővítmény éves díja kb. 200 USD amely költséget az első évben grátiszként átvállalunk. A második évtől a díjat a LearnDash felé kell majd fizetned. Neked csak a kész tanfolyamokat kell átadnod a többi már a mi dolgunk (szükség esetén a tanfolyamok elkészítésében is a segítségedre tudunk majd lenni).

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**:

Ha igazán szeretnéd a leendő tanulószerző oktatói weboldalak minden lehetőségét kiaknázni akkor érdemes megfontolnod, hogy az oldalt több nyelven is elkészíttesd.

Ilyenkor természetesen mint ahogy a magyar oldal estében is az idegen nyelvű oldalakat is 100%-osan felkészítjük majd online marketingből is. Fix árral dolgozunk itt is, ha szeretnél plusz egy nyelvet akkor az a magyar nyelvű weboldal készítés árának 50%-át jelenti számodra pluszban. Ha két idegen nyelvre is szeretnéd, hogy elkészítsük az oldalt az a magyar nyelvű oldal árának 75%-a pluszban. Három idegen nyelvtől egyedi árat adunk. Fontos, hogy ez az idegen nyelvű oldalak elkészítésének az ára ebben a fordítás nincs benne. Tudsz majd te is fordítani/fordíttatni, de természetesen mi is tudunk majd erre vonatkozóan ajánlatot kérni a számodra.

Vállalási határidő: 3-8 hét***:

Ezt a határidőt abban az esetben tudjuk tartani amennyiben a szerződést követően megkapjuk a teljes szöveges tartalmi részeket és a weboldalhoz felhasználandó fotókat. Illetve az elearning+ csomag választása esetén az online tanfolyamokat, videós és írásos tananyagokat, tanfolyami leírásokat és árakat. Amennyiben ezt késve kapjuk, meg esetleg részletekben akkor ennek megfelelően a vállalási határidő is tolódik.

Ha tartalmi részek megírását (tartalom marketing) is tőlünk rendeled akkor nyilván ezzel az esetleges késlekedéssel sem kell számolnod.

Ajánlatkérés

KÉRJÜK ADJ MEG MINDEN SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ AJÁNLATUNK BIZTOSAN CÉLBA ÉRHESSEN…

*Kötelező kitölteni.

Melyik weboldal készítési csomagunk érdekel?*

Kiegészítő szolgáltatások:

15 + 3 =