fbpx

Weboldal készítés könyvelőknek, könyvelő és adótanácsadó irodáknak

* Valós idejű időpontfoglaló menedzser.
Kezeli a foglalásokat korlátlan beállítási lehetőségekkel.
Néhány példa: tetszőleges napok, órák, időintervallumok megadása. Nagyobb irodák esetében dőpont hozzárendelése adott könyvelőhöz, adótanácsadóhoz. A már lefoglalt időpontokat más nem tudja foglalni. A más csatornákon -email, telefon, stb.- beérkező időpontkérések felvitele az időpontfoglaló rendszerbe. Stb.

Nélkülözhetetlen funkciók amiket új könyvelői weboldalad már alapban tudni fog:

 • Fájlok, dokumentumok ügyfél általi feltöltése, beküldése
 • Ügyféladatbázis
 • Valós idejű online időpontfoglalás irodába *
 • Letölthető dokumentumok
 • Kapcsolati űrlap
 • Szakértői blog
 • Több nyelven is (feláras, lásd lentebb)
 • További funkciókat szeretnél? (Ajánlatkérésedkor jelezd és megbeszéljük.)

 

KÖNYVELŐI, ADÓTANÁCSADÓI WEBOLDALAK SZOLGÁLTATÓI SZEMMEL

Informáld ügyfeleidet az aktuális jogszabályokról. Kínálj nekik közvetlen időpontfoglalási lehetőséget. Írj szakértői blogot az aktuális adóoptimalizálási lehetőségekről. Legyen weboldalad az online megjelenésed stratégiai központja mely sok ügyfelet szerez neked, és ezáltal pénz termel vállalkozásodnak.

könyvelő+

ügyfélszerző könyvelői, adótanácsadói weboldal készítés

Fájlok, dokumentumok közvetlen fel és letöltése

Ügyféladatbázis

Online időpontfoglaló rendszer

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)*

Kapcsolati űrlap

Szakértői blog

Messenger chat box

Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez

Ügyfél vélemények

Vállalási határidő: 4-6 hét**

Az árakért görgess lentebb

NEM CSAK KÉSZÍTJÜK, HASZNÁLJUK IS

-Idegenforgalmi vállalkozásaink kapcsán nekünk is fontos  a minőségi ügyfélszerzés,
több mint 30 éve csináljuk így tudjuk mi kell neked-

A gondosan megtervezett és felépített, átlátható és minden szükséges információt egyszerűen és érthetően közvetítő weboldalaink elősegítik, hogy ügyfélszerző honlapod látogatóiból hamar potenciális ügyfelek legyenek.

egy olyan ügyfélszerző weboldalra van szükséged amit te tudsz kezelni, módosítani és mindezt hihetetlenül egyszerűen, és annyiszor és ott és akkor amikor te csak szeretnéd

Nem kell többet várnod a webfejlesztődre! Árváltozás? Változott egy jogszabály, vagy a telefonszámod? Bármit bármikor módosíthatsz mintha egy levelet írnál Wordben, ha az megy akkor ez is menni fog (de ha kell vagy elakadsz a későbbiekben is szívesen segítünk. Sőt „használati utasítást” is kapsz a honlapodhoz amennyiben minket bízol meg a könyvelői, adótanácsadói weboldalad elkészítésével.)

…Olyan honlapra van szükséged ami:

Profi egyedi megjelenésű

A honlapot minden esetben az adott irodára szabjuk, így megjelenése teljesen egyedivé válik. Az egyeztetés során, a konzultációk után adunk egy iránymutatást de a design kialakításában nálunk mindig te az ügyfél irányítasz (persze ha szerintünk rossz irányba mész akkor azért szólni fogunk).

Keresőbarát

Ez a legjobb… A WordPresst egyszerűen imádja a google. Ráadásul erre a jó tulajdonságára rátudunk gyúrni olyan eszközök telepítésével és megfelelő beállításával amik a keresőmarketingért felelősek. Könyvelői weboldalad rövid időn belül „csak úgy magától” a téged érintő kulcsszavakra első oldalas lehet a keresőkben. Pl. A Budapesti cégekre specializálódtál? Akkor első oldalas lehetsz a „könyvelés Budapest” kifejezésre (természetesen ehhez elengedhetetlen lesz a weboldal megfelelő tartalommal történő feltöltése is).

Biztonságos

Ki akar egy könyvelői honlapot feltörni? Hát képzeld ugyan ezt gondoltuk mi is amikor 2016 októberében feltörték akkori éttermi weboldalunkat. Az események akkori alakulásából utólag úgy gondoljuk egy konkurencia volt… Aztán meg vannak azok az emberkék a nagyvilágban akik unatkoznak és véletlenszerűen kiválasztott weboldalakat támadnak és törnek fel, ez a hobbijuk. Amikor a miénket feltörtén akkor a tárhely szolgáltatónk egyből letiltotta az oldalunkat, az oldal egy pillanat alatt elérhetetlenné vált. Közel egy hét volt mire rendbe jöttek a dolgok! Szerencsére vannak olyan cégek akik a feltört oldalak helyreállításával foglalkoznak (persze jó pénzért) nekünk is egy ilyen cég segített. Gondolom egyetértünk abban, hogy jobb ha nincs szükség ezeknek a cégeknek a segítségére? Ezért az általunk készített ingatlanos honlapok esetében telepítjük és beállítjuk azokat a kiegészítőket a weboldalon amik a biztonságért felelnek, és megvédik az oldalt a támadások ellen. Sajnos 100%-osan feltörhetetlen weboldalak nem léteznek (ahogy pl. ellophatatlan autók sem), de ezekkel az eszközökkel és beállításokkal nagymértékben megnehezítjük a rossz szándékú próbálkozók dolgát.

WordPress keretrendszerre épül

Korábban több rendszert is kipróbáltunk de TAPASZTALATUNK SZERINT könyvelői, adószakértői honlapok készítéséhez a WordPressnél jelenleg nincs jobb 🙂 Életünk legjobb választása volt a WordPress, szerelem első látásra… Amikor az első WordPresses weboldalunk elkészült ami leginkább megfogott minket, hogy hihetetlen rövid időn belül „csak úgy magától” a google keresőjének első oldalára került (imádja a google). Gondoljuk érted mit jelent ez, egy csomó pénzt amit megspórolhatsz a reklámon és más fejlesztésekre költhetsz. Ennél már csak az volt jobb, hogy végre mi tudtuk rajta módosítani, átírni a szöveget, megváltoztatni szinte bármit amit csak akartunk és mindezt programozói tudás nélkül… Mindezeken túl:

 • Egyszerű a kezelése
 • Szinte nincs olyan ötlet vagy elképzelés amit nem lehetne vele megvalósítani
 • Rengeteg kiegészítő található hozzá
 • Teljesen személyre szabható
 • Ingyenes
 • Jól optimalizálható

A nagyok is ezt használják: Bloomberg, Star Wars, BBC America, SONY, Disney, Mercedes-Benz, NASA és még sokan mások…

Mobilbarát (reszponzív)

A tartalom igazodik a kijelző méretéhez. Mindegy, hogy asztali gépen, tableten, mobiltelefonon nézik mindenhol jól néz ki, és ami ennél is fontosabb, hogy a kezelőfelületek is minden méretben „kézre állnak” egyszóval jól kezelhetőek.

Több nyelvű

Igény esetén természetesen a könyvelői weboldalad több nyelven is elkészíthető. Gyakorlatilag bármennyi nyelv szóba jöhet, ahogy szeretnéd. Ennek azonban plusz költsége van: 1 idegen nyelv esetén a kiválasztott csomag árának az 50%-a, 2 idegen nyelv esetén a kiválasztott csomag árának 75%-a amivel plusz költségként kell számolnod (3 vagy több nyelv esetén egyedi ár). Ez a technikai kivitelezés ára, ebben a szövegek fordításának a díja nincs benne. Véleményünk szerint ha szeretnéd bővíteni piacodat és te, vagy munkatársaid jól beszélnek idegen nyelveket akkor elengedhetetlen a többnyelvű könyvelői portál, gondolj bele mennyire sok külföldi él hazánkban és ezek közül mennyi a vállalkozó akinek könyvelőre lehet szüksége. Nem iparági, de van olyan étterem tulajdonos ismerős aki Kínai nyelvű weboldalával és étlapjával rövid időn belül megduplázta a forgalmát a környékén élő Kínai vendégek által. Szerinted az itt élő Kínaiaknak szükségük lehet könyvelőre, vagy adótanácsadóra? 🙂

középpontban a tartalom

A tartalom az egyik legfontosabb dolog ami felel a keresőkben való jó helyezésért.
Leegyszerűsítve: Minél több, az adott oldal témájához kapcsolódó tartalom van az könyvelői honlapodon annál előkelőbb helyet szerezhetsz a keresőkben. A tartalom megírása, elkészítése komoly és talán az egyik legidőigényesebb munka, azonban ezt akár te is megtudod csinálni hiszen te vagy az aki a legjobban ismered a saját iparágadat. Lehet, hogy ez meg is van korábbról, vagy fent van a régebbi weboldaladon, gyakorlatilag csak átkell adnod nekünk és mi feltöltjük a készülő ügyfélszerző új weboldaladra.

Amennyiben igényled akkor  természetesen a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy keresőoptimalizált marketing szöveget írunk neked a készülő oldaladra.
Ennek a költsége 119.500 Ft.

Itt megnézheted mire gondolunk: (A Kálium vendégház esetében 100% mi csináltunk mindent kutatómunka, tartalom megírása, kulcsszavak, Stb.)

Ez itt egy másik: (Budaörsi pizzéria, a pizza története…)

Ha szeretnéd, hogy ezt is mi csináljuk csak jelöld be ajánlatkérésedkor ezt a lehetőséget is.

 

az ügyfélszerzés nélkülözhetetlen eszközei

Igen ezt mind megkaphatod!

Nem vacakolunk ezeket mind tudja majd a profi könyvelői weboldalad, maximum kikapcsoljuk és csak azt és akkor élesítjük amikor kéred, amikor szükséged lesz rá, holnap, egy év múlva… Bármikor! Ez így sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb is a számodra, mert ezeket később nem kell lefejleszteni, beállítani, és nem utolsó sorban megfizetni.

Kapcsolat felvételi űrlap

Messenger chatbox

* Több nyelvű tartalom

Blog
funkció

Online irodai időpontfoglalás

Szerkeszthető Ügyféladatbázis

google térkép

Letölhető dokumentumok

Ügyfél által beküldhető fájlok

hírlevél rendszer

közösségi média integráció

elemzések, statisztikák

* Feláras, az árat lásd lentebb.

Bármelyik funkcióval kapcsolatosan kérdésed van? Esetleg valamit kihagytunk? Egyedi elképzelésed van?

Feltétlenül írd meg majd nekünk amikor ajánlatot kérsz tőlünk!

Könyvelői honlapcsomagok

Csomagunkban minden benne van amit a 2020-as években egy könyvelő vagy adótanácsadó iroda weboldalának tudnia kell.

Az ár fix ár, tehát nem kérünk azért plusz pénzt mert te mondjuk szeretnél hírlevél küldési lehetőséget, vagy mondjuk összeköttetést a facebook oldalad messengerével (chat), esetleg nem egy kapcsolati űrlap kell hanem kettő, vagy mondjuk online tudjanak időpontot foglalni és ne csak telefonon… Szóval -normális keretek között- az ár mindent tartalmaz ?

Könyvelő+

Ügyfélszerző könyvelői csomag

169.500 Ft

Részletfizetés (2 X 84.750 Ft)

Fájlok, dokumentumok közvetlen fel és letöltése

Ügyféladatbázis

Online időpontfoglaló rendszer
Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)*

Kapcsolati űrlap

Szakértői blog

Messenger chat box

Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez

Ügyfél vélemények

Vállalási határidő: 4-6 hét**

Fizetés 2 részletben

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)*:

Ha igazán szeretnéd a leendő ügyfélszerző könyvelői weboldalad minden lehetőségét kiaknázni akkor érdemes megfontolnod, hogy az oldalt több nyelven is elkészíttesd.

Ilyenkor természetesen mint ahogy a magyar oldal estében is az idegen nyelvű oldalakat is 100%-osan felkészítjük majd online marketingből is. Fix árral dolgozunk itt is, ha szeretnél plusz egy nyelvet akkor az a magyar nyelvű weboldal készítés árának 50%-át jelenti számodra pluszban. Ha két idegen nyelvre is szeretnéd, hogy elkészítsük az oldalt az a magyar nyelvű oldal árának 75%-a pluszban. Három idegen nyelvtől egyedi árat adunk. Fontos, hogy ez az idegen nyelvű oldalak szerkezeti elkészítésének az ára ebben a fordítás nincs benne. Tudsz majd te is fordítani/fordíttatni, de természetesen mi is tudunk majd erre vonatkozóan ajánlatot kérni a számodra.

Vállalási határidő: 4-6 hét**:

Ezt a határidőt abban az esetben tudjuk tartani amennyiben a szerződéskötést követően megkapjuk a teljes szöveges tartalmi részeket és a weboldalhoz felhasználandó fotókat. Amennyiben ezt késve kapjuk meg, esetleg részletekben akkor ennek megfelelően a vállalási határidő is tolódik.

Ha tartalmi részek megírását (tartalom marketing) is tőlünk rendeled akkor nyilván ezzel az esetleges késlekedéssel sem kell számolnod.

Ajánlatkérés

KÉRJÜK ADJ MEG MINDEN SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ AJÁNLATUNK BIZTOSAN CÉLBA ÉRHESSEN…

*Kötelező kitölteni.

Weboldal készítési csomag*

Kiegészítő szolgáltatások:

13 + 12 =