fbpx

Weboldal és webáruház készítés borászoknak, borászatoknak

*
**
A Házhozszállítás plusz csomagunk megrendelése esetén.
A bankártyás fizetési lehetőség díjtalanul integrálható.

Nélkülözhetetlen funkciók amiket új borász weboldalad már alapban tudni fog:

 • Online időpontfoglalás borkóstolóra
 • Ajánlatkérés űrlap
 • Bor választék részletes bemutatása
 • Akciók
 • Galéria
 • Házhozszállítás* (Webáruház funkció)
 • Online Bankkártyás fizetés**
 • Ajánlatok, bor és szolgáltatás csomagok
 • Több nyelven is (feláras, lásd lentebb)
 • További funkciókat szeretnél? (Például ha mondjuk szállást is kínálsz  a hozzád látogatóknak. Bármi ilyen lenne akkor ajánlatkérésedkor jelezd és megbeszéljük.)

 

BORÁSZ WEBOLDALAK VENDÉGLÁTÓS SZEMMEL

Egy jól működő borász weboldal az online megjelenésed stratégiai központja.

Mi lehet annál fontosabb mint, hogy több pénz maradjon nálad és, hogy minél kevesebbet kelljen költened marketingre vagy, hogy minél kevesebb értékesítési jutalékot fizess másoknak? Ennél ugye SEMMI nem lehet fontosabb.

Értékesítsd boraidat saját modern webáruházadban akár online bankkártyás fizetéssel is. Ha szállást is üzemeltetsz tedd elérhetővé azt saját weboldaladon valós idejű online foglalási lehetőséggel, hiszen minek fizetnél jutalékot a viszonteladóknak és szállásközvetítő portáloknak  ha nem muszáj. Mert velünk nem muszáj!

vendég és Vásárlószerző

 borászati weboldal készítés

Online időpontfoglalás borkóstolóra

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpont (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**

Ajánlatkérési űrlap

Borválaszték bemutatása

Akciók oldal

Ajánlatok, bor és szolgáltatás csomagok

Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények

Vállalási határidő: 3-5 hét***

Az árakért görgess lentebb

Webáruház+

vendég és vásárlószerző borászati weboldal készítés

Webáruház

Online Bankkártyás fizetés

Online időpontfoglalás borkóstolóra

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**

Ajánlatkérési űrlap

Borválaszték bemutatása

Akciók oldal

Ajánlatok, bor és szolgáltatás csomagok

Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények

Vállalási határidő: 6-8 hét***

Az árakért görgess lentebb

NEM CSAK KÉSZÍTJÜK, HASZNÁLJUK IS

-A vendéglátásban, idegenforgalomban dolgozunk, van éttermünk, webáruházunk szóval tudjuk mi kell neked-

A gondosan megtervezett és felépített, átlátható és minden szükséges információt egyszerűen és érthetően közvetítő weboldalaink elősegítik, hogy vendég és vásárlószerző honlapod látogatóiból hamar potenciális vásárlók és vendégek (törzsvendégek) lehessenek.

egy olyan vendégszerző weboldalra van szükséged amit te tudsz kezelni, módosítani és mindezt hihetetlenül egyszerűen, és annyiszor és ott és akkor amikor te csak akarod

Nem kell többet várnod a webfejlesztődre! Árváltozás, borválaszték frissítése, új akciók, egy új esemény vagy program, bármit bármikor módosíthatsz mintha egy levelet írnál Wordben, ha az megy akkor ez is menni fog (de ha kell vagy elakadsz a későbbiekben is szívesen segítünk. Sőt “használati utasítást” is kapsz a honlapodhoz amennyiben minket bízol meg a vendéglátós weboldalad elkészítésével.)

…Olyan honlapra van szükséged ami:

Profi egyedi megjelenésű

A honlapot minden esetben az adott borászatra szabjuk, így megjelenése teljesen egyedivé válik. Az egyeztetés során, a konzultációk után adunk egy iránymutatást de a design kialakításában nálunk mindig te az ügyfél irányítasz (persze ha szerintünk rossz irányba mész akkor azért szólni fogunk).

Keresőbarát

Ez a legjobb… A WordPresst egyszerűen imádja a google. Ráadásul erre a jó tulajdonságára rátudunk gyúrni olyan eszközök telepítésével és megfelelő beállításával amik a keresőmarketingért felelősek. Borászati weboldalad rövid időn belül „csak úgy magától” a téged érintő kulcsszavakra első oldalas lehet a keresőkben. Pl. Badacsonyi borászatod van és borkóstoló hétvégéket tartasz? Első oldalas lehetsz a „Borkóstoló Badacsony” kulcsszóra. Vagy Pl. Villányi borász vagy és a termékeidet elsősorban a saját webáruházadon keresztül szeretnéd értékesíteni? Első oldalas lehetsz mondjuk a „Villányi borok webáruház” kulcsóra. …és így tovább (Persze a fentiekhez elengedhetetlen lesz a weboldal megfelelő tartalommal történő feltöltése is…

Biztonságos

Ki akar egy borászati honlapot feltörni? Hát képzeld a mi éttermi oldalunkat 2016 októberében feltörték. Az események akkori alakulásából utólag úgy gondoljuk egy konkurencia volt… Aztán meg vannak azok az emberkék a nagyvilágban akik unatkoznak és véletlenszerűen kiválasztott weboldalakat támadnak és törnek fel, ez a hobbijuk. Amikor a miénket feltörtén akkor a tárhely szolgáltatónk egyből letiltotta az oldalunkat, az oldal egy pillanat alatt elérhetetlenné vált. Közel egy hét volt mire rendbe jöttek a dolgok! Szerencsére vannak olyan cégek akik a feltört oldalak helyreállításával foglalkoznak (persze jó pénzért) nekünk is egy ilyen cég segített. Gondolom egyetértünk abban, hogy jobb ha nincs szükség ezeknek a cégeknek a segítségére? Ezért az általunk készített honlapok esetében telepítjük és beállítjuk azokat a kiegészítőket a weboldalon amik a biztonságért felelnek, és megvédik az oldalt a támadások ellen. Sajnos 100%-osan feltörhetetlen weboldalak nem léteznek (ahogy pl. ellophatatlan autók sem), de ezekkel az eszközökkel és beállításokkal nagymértékben megnehezítjük a rossz szándékú próbálkozók dolgát.

WordPress keretrendszerre épül

Korábban több rendszert is kipróbáltunk de TAPASZTALATUNK SZERINT borászati honlapok készítéséhez a WordPressnél jelenleg nincs jobb 🙂 Életünk legjobb választása volt a WordPress, szerelem első látásra… Amikor az első WordPresses weboldalunk elkészült ami leginkább megfogott minket, hogy hihetetlen rövid időn belül „csak úgy magától” a google keresőjének első oldalára került (imádja a google). Gondoljuk érted mit jelent ez, egy csomó pénzt amit megspórolhatsz a reklámon és más fejlesztésekre költhetsz. Ennél már csak az volt jobb, hogy végre mi tudtuk rajta módosítani, átírni a szöveget, megváltoztatni szinte bármit amit csak akartunk és mindezt programozói tudás nélkül… Mindezeken túl:

 • Egyszerű a kezelése
 • Szinte nincs olyan ötlet vagy elképzelés amit nem lehetne vele megvalósítani
 • Rengeteg kiegészítő található hozzá
 • Teljesen személyre szabható
 • Ingyenes
 • Jól optimalizálható

A nagyok is ezt használják: Bloomberg, Star Wars, BBC America, SONY, Disney, Mercedes-Benz, NASA és még sokan mások…

Mobilbarát (reszponzív)

A tartalom igazodik a kijelző méretéhez. Mindegy, hogy asztali gépen, tableten, mobiltelefonon nézik mindenhol jól néz ki, és ami ennél is fontosabb, hogy a kezelőfelületek is minden méretben “kézre állnak” egyszóval jól kezelhetőek.

Több nyelvű

Igény esetén természetesen a vendégszerző weboldalad több nyelven is elkészíthető. Gyakorlatilag bármennyi nyelv szóba jöhet, ahogy szeretnéd. Ennek azonban plusz költsége van: 1 idegen nyelv esetén a kiválasztott csomag árának az 50%-a, 2 idegen nyelv esetén a kiválasztott csomag árának 75%-a amivel plusz költségként kell számolnod (3 vagy több nyelv esetén egyedi ár). Ez a technikai kivitelezés ára, ebben a szövegek fordításának díja nincs benne. Véleményünk szerint óriási potenciál van abban ha az oldalad több nyelvű, hiszen így akár külföldről is több vendéged lehet,  több nyelvű webáruház esetén pedig a külföldön élő vásárlók is pillantok alatt nagy számban elérhetik termékeidet.

középpontban a tartalom

A tartalom az egyik legfontosabb dolog ami felel a keresőkben való jó helyezésért.
Leegyszerűsítve: Minél több, az adott oldal témájához kapcsolódó tartalom van az éttermi honlapodon annál előkelőbb helyet szerezhetsz a keresőkben. A tartalom megírása, elkészítése komoly és talán az egyik legidőigényesebb munka, azonban ezt akár te is megtudod csinálni hiszen te vagy az aki a legjobban ismered a saját borászatodat. Lehet, hogy ez meg is van korábbról, vagy fent van a régebbi weboldaladon, gyakorlatilag csak átkell adnod nekünk és mi feltöltjük a készülő vendégszerző új weboldaladra.

Amennyiben igényled akkor  természetesen a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy keresőoptimalizált marketing szöveget írunk neked a készülő oldaladra.
Ennek a költsége 149.500 Ft.

Itt megnézheted mire gondolunk: (A Kálium vendégház esetében 100% mi csináltunk mindent kutatómunka, tartalom megírása, kulcsszavak, Stb.)

Ez itt egy másik: (Budaörsi pizzéria, a pizza története…)

Ha szeretnéd, hogy ezt is mi csináljuk csak jelöld be ajánlatkérésedkor ezt a lehetőséget is.

 

a vendégszerzés nélkülözhetetlen eszközei

Igen ezt mind megkaphatod!

Nem vacakolunk ezeket mind tudja majd a profi borászati weboldalad, maximum kikapcsoljuk és csak azt és akkor élesítjük amikor kéred, amikor szükséged lesz rá, holnap, egy év múlva… Bármikor! Ez így sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb is a számodra, mert ezeket később nem kell lefejleszteni, beállítani, és nem utolsó sorban megfizetni.

Csomag ajánlatok

Ajánlatkérő űrlap

kapcsolati űrlap

Borkínálat bemutatása

* webáruház

* bankkártyás fizetés

google térkép

kép és/vagy videó galériák

* online foglalás borkóstolóra

hírlevél rendszer

közösségi média integráció

elemzések, statisztikák

*a csillaggal megjelölt “kék” funkciókat csak a webáruház+ csomagunk tartalmazza.

Bármelyik funkcióval kapcsolatosan kérdésed van? Esetleg valamit kihagytunk? Egyedi elképzelésed van?

Feltétlenül írd meg majd nekünk amikor ajánlatot kérsz tőlünk!

borászati honlapcsomagok

Mindkét csomagunkba bele tettünk mindent ami a vendég és vásárlószerzéshez elengedhetetlen. A két csomag között csupán csak annyi a különbség, hogy a “Webáruház+” csomagunkat azoknak ajánljuk akik termékeiket szeretnék online is értékesíteni. Ebben a csomagban kiépítjük azt a modern webáruházat is, ami ehhez szükséges, online bankkártyás fizetési lehetőséggel.

Akkor is érdemesebb a “webáruház+” csomagot választani ha most még nem de később tudod, hogy szeretnéd piacod ezzel az értékesítési csatornával is bővíteni, mert ha ezt később csináltatod meg akkor az minimum plusz 200 ezer forinttól kezdődne…

vendég és vásárlószerző borászati csomag

147.400 Ft

Részletfizetés (2 X 73.700 Ft)

Online időpontfoglalás borkóstolóra

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpont (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)*

Ajánlatkérési űrlap

Borválaszték bemutatása

Akciók oldal

Ajánlatok, bor és szolgáltatás csomagok

Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények

Vállalási határidő: 3-5 hét**

Fizetés 2 részletben

webáruház+

vendég és vásárlószerző borászati csomag

241.000 Ft

Részletfizetés (2 X 120.500 Ft)

Bor webáruház

Online Bankkártyás fizetés

Online időpontfoglalás borkóstolóra

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)*

Ajánlatkérési űrlap

Borválaszték bemutatása

Akciók oldal

Ajánlatok, bor és szolgáltatás csomagok

Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények

Vállalási határidő: 6-8 hét**

Fizetés 2 részletben

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)*:

Ha igazán szeretnéd a leendő vendégszerző éttermi weboldalak minden lehetőségét kiaknázni akkor érdemes megfontolnod, hogy az oldalt több nyelven is elkészíttesd. Ha már most is rendszeresen vannak külföldi vendégeid is akkor mindenképpen javasoljuk a több nyelvű tartalom elkészítését.

Ilyenkor természetesen mint ahogy a magyar oldal estében is az idegen nyelvű oldalakat is 100%-osan felkészítjük majd online marketingből is. Fix árral dolgozunk itt is, ha szeretnél plusz egy nyelvet akkor az a magyar nyelvű weboldal készítés árának 50%-át jelenti számodra pluszban. Ha két idegen nyelvre is szeretnéd, hogy elkészítsük az oldalt az a magyar nyelvű oldal árának 75%-a pluszban. Három idegen nyelvtől egyedi árat adunk. Fontos, hogy ez az idegen nyelvű oldalak elkészítésének az ára ebben a fordítás nincs benne. Tudsz majd te is fordítani/fordíttatni, de természetesen mi is tudunk majd erre vonatkozóan ajánlatot kérni a számodra.

Vállalási határidő: 3-8 hét**:

Ezt a határidőt abban az esetben tudjuk tartani amennyiben a szerződést követően megkapjuk a teljes szöveges tartalmi részeket és a weboldalhoz felhasználandó fotókat. Illetve házhozszállítós oldal esetén a termékleírásokat, termékfotókat, árakat. Amennyiben ezt késve kapjuk, meg esetleg részletekben akkor ennek megfelelően a vállalási határidő is tolódik.

Ha tartalmi részek megírását (tartalom marketing) is tőlünk rendeled akkor nyilván ezzel az esetleges késlekedéssel sem kell számolnod.

Ajánlatkérés

KÉRJÜK ADJ MEG MINDEN SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ AJÁNLATUNK BIZTOSAN CÉLBA ÉRHESSEN…

* Kötelező kitölteni

Melyik weboldal készítési csomagunk érdekel?*

Kiegészítő szolgáltatások:

4 + 9 =