fbpx

Rólunk

Modern ügyfél, vásárló és vendégszerző weboldalakat, honlapokat és komplett online értékesítési rendszereket készítünk nem kizárólag de elsősorban kereskedelmi szálláshely kiadással és vendéglátással foglalkozó vállalkozásoknak. Hoteleknek, éttermeknek, vendégházaknak, pizzériáknak, apartmanoknak, panzióknak, kempingeknek, étel házhoz szállítás területén dolgozó vállalkozóknak.

Továbbá ingatlanirodáknak, szépségszalonoknak, fitness és edzőtermeknek, magánorvosi rendelőknek, klinikáknak. Nyelviskoláknak, magántanároknak. Könyvelőknek, könyvelőirodáknak.

Valamint marketing szolgáltatásokat nyújtunk ezen területek cégeinek: weboldal karbantartás, kereső optimalizálás, üzleti facebook profil kialakítása és menedzselése, facebook és google hirdetések létrehozása és kezelése. Segítünk a területen dolgozó vállalkozásoknak az online és az offline térben is több pénz keresni.

…És Hogy miért válassz minket?

Röviden csak azért mert a saját vendéglátós is idegenforgalmi vállalkozásaink kapcsán (éttermek, hidegtál webáruház) számunkra is nagyon fontos a minőségi vendég és ügyfélszerzés. Az elmúlt években sok-sok szállás, vendéglátós és egyébb ügyfél illetve vendégszerző oldalt készítettünk és nem volt olyan ahol ne tudtuk volna hasznosítani vendéglátós múltunkat, vagy ahol ötleteinkkel ne tudtuk volna segíteni megbízóinkat.

Mi rengeteget szívtunk 🙈 a korábbi oldalainkkal és a fejlesztőkkel ezért inkább az  évek alatt megtanultuk mindent.
Ezzel az évek alatt megszerzett és folyamatosan frissen tartott tudással és a több mint 30 éves idegenforgalmi múltunkkal fogunk neki állni a te oldalad fejlesztésének is.

Már az egyeztetésekor észre fogod venni, hogy fél szavakból is megértjük egymást.

No de beszéljenek inkább a tények 🙂
Nézd meg a referenciáinkat itt >>

Ha esetleg még ne unod akkor nyugodtam olvass tovább…

 

 

 

 

Hello,
Tornyos István vagyok a vendégszerzés.com alapítója.

Vendéglátós vállalkozó, vendég és ügyfélszerző tanácsadó, webdesigner.

Nagyjából 30 éve végeztem a vendéglátós sulit szakácsként, voltam konyhafőnök, étteremvezető, több mint 10 éve pedig önállósítva magamat a család közreműködő segítségével (régi álmunkat valóra váltva) nyitottuk meg családi éttermünket Budapesten. Azóta már sikeresen összehoztunk egy töretlenül fejlődő hidegkonyhai webáruházat, nem is olyan rég pedig vendéglátós portfoliónkat két újabb kizárólag kiszállítással foglalkozó étteremmel is kibővítettük.

Az első vendéglátós vállalkozásom indulásakor nagyon megszenvedtünk a marketinggel, és az offline és online megjelenéssel. Sok félresikerült próbálkozás után inkább szép lassan (mert mindig is érdekelt) beletanultam a weboldalt készítésbe és ezzel párhuzamosan pedig egyre mélyebbre ástam magam a marketing, elsősorban a online marketing világába. Akkor sejtettem, most már tudom a kettő elválaszthatatlan egymástól.

Én lettem a családi vállalkozásban a marketing és az informatikai felelős. Bár még a mai napig is be-be állok a konyhába, de mára már elsősorban egyre inkább csak ezekkel a területekkel foglalkozom.

Aztán egyre több vállalkozó ismerősöm jött, hogy segítsek neki is…

Folyamatosan képzem magam, számos online és offline tanfolyamot végzek/végeztem el az idők során (a teljesség igénye nélkül):
WordPress weboldalkészítés, online marketing tanfolyam, webdesigner, online marketing menedzser képzés.

Azért lehetek a segítségedre mert mindent a saját bőrömön tapasztalok, tapasztaltam meg. Az évek alatt tanultaknak köszönhetően az utóbbi időkben bármilyen fejlesztési ötletünket is valósítottuk meg azok szinte egytől-egyig “bejöttek”. Legyen szó akár a weboldalaink fejlesztéséről, vagy a idegenforgalmi vállalkozásaink és vendéglátós szolgáltatásaink bővítéséről. 

…neked csak a kipróbált, jól működő bevált megoldásokat mutatjuk és adjuk át!

A tanuló pénzt mi megfizettük, neked azt már nem kell…

Szívesen segítek tehát ha egy ügyfél, vásárló vagy vendégszerző weboldalra van szükséged, és akkor is ha a komplett Értékesítési (online marketing) Rendszeredet szeretnéd kialakítani, automatizálni és sikeresen működtetni.

Nem kizárólag, de elsősorban a következő területek vállalkozóinak:
Kereskedelmi szálláshelyek, vendéglátós vállalkozások, kiszállítással foglalkozó éttermek.

Valamint szépségszalonok, kozmetikák, fodrászatok, magán orvosok, magán klinikák, magán tanárok, nyelvtanárok, nyelviskolák, könyvelőirodák, fitness termek, ingatlanközvetítők és ingatlanközvetítő irodák. Olyan vállalkozásoknak ahol az idegenforgalmi, vendéglátóipari területekhez hasonlóan fontos a minőségi vendég, vásárló és ügyfélszerzés.

Amit pedig a legtöbb ügyfelünk a leginkább utál sokszor látjuk és megtudjuk mondani, hogy mit csinálhatsz rosszul és azt is, hogy szerintünk, hogy kellene…

Ui.:

Mint egy kis „kézműves műhely” úgy működünk ezért egy időben csak korlátozott számú új megrendelést vállalunk. Minden ügyfelünk számunkra nagyon fontos, mindenkivel szoros személyes munkakapcsolatot alakítunk ki.

Előfordulhat, hogy nemet mondunk egy-egy megrendelésre, ajánlatkérésre.
Illetve elvállaljuk a felkérést, de nem azonnal hanem egy általunk meghatározott határidőn belül, ha az megfelel az ajánlatkérő számára is.

Akkor is kénytelenek leszünk nemet mondani a megrendelésedre ha ellátogatunk hozzád és mondjuk légy lesz a levesben, vagy nincs víz a panziód általunk lefoglalt szobájában, esetleg kalapáccsal ütik a mellettünk lévő szobában a falat. coolcoolcool

… és igen, nem mi találtuk fel a Spanyol viaszt! Nem vagyunk tévedhetetlenek csupán a 30 éves és jelenleg is aktív idegenforgalmi és vállalkozói  tapasztalatinkat és az ez idő alatt felhalmozott és folyamatosan frissen tartott tudásunkat kamatoztatjuk és adjuk át amikor vendég, vásárló és ügyfélszerző weboldalt készítünk és/vagy online automata értékesítési rendszert építünk partnereinknek, vagy amikor tanácsot adunk valamilyen online marketing témában.