fbpx

Mitől lehetünk jobb választás, mint egy “általános” és “átlagos” honlapkészítő cég?

Mi is a turizmusban dolgozunk, tudjuk mi kell neked

Az elmúlt években sok-sok szállás és vendéglátós oldalt készítettünk és nem volt olyan ahol ne tudtuk volna hasznosítani vendéglátós múltunkat, vagy ahol ötleteinkkel ne tudtuk volna segíteni megbízóinkat… Mi rengeteget szívtunk 🙈 a korábbi oldalainkkal és a fejlesztőkkel ezért inkább az évek alatt megtanultuk mindent, és ezzel az évek alatt megszerzett és folyamatosan frissen tartott tudással és a több mint 30 éves vendéglátós múltunkkal fogunk neki állni a te oldalad fejlesztésének is.
Már az egyeztetésekkor észre fogod venni, hogy fél szavakból is megértjük egymást…

Kész módszerünk van a számodra

Felméréseinkre és saját vendéglátós tapasztalatainkra alapozva fejlesztjük a weboldalakat, amelyeket 100%-osan a Te szállásodra, vendéglátó egységedre szabunk, így készítünk neked egy egyedi, minden igényt kielégítő vendégszerző honlapot.

Személyes konzultáció

Mielőtt neki állunk a vendégszerző weboldalad elkészítéséhez személyesen is felkeressük a vállalkozásodat (bárhol is legyen az országban). El sem tudjuk képzelni, hogy csinálunk neked egyedi vendégszerző weboldalt ha nem ismerjük meg a szálláshelyedet vagy éttermedet (hoteledet, panziódat, vendégházadat, apartmanodat, kávézódat, cukrászdádat, hamburgereződet, stb.), nem ülünk a székedre, nem eszünk/iszunk meg valamit nálad, és nem ismerünk meg személyesen téged.

Ismerjük a vendégeink, és megismerjük a te vendégeid igényeit is

Saját vendéglátós vállalkozásaink kapcsán mi is napi kapcsolatba vagyunk a vendégekkel és tudjuk mit akarnak. Különböző módszerekkel igyekszünk majd megismerni a te vendégeidet is, hogy megtudjuk Ők mit szeretnének.

Folyamatosan tesztelt vendégszerző eszközök és módszerek

Minden webes vendégszerző eszközt és megoldást először saját vendéglátós vállalkozásainknál teszteljük és csak a már letesztelt és működő megoldásokat építjük be a te weboldaladba is, szóval a tanulópénzt mi fizetjük meg, neked ezt már nem kell. 🙂

Ismerjük a turisztikai piac online helyzetét

Folyamatosan vizsgáljuk a „konkurenciák” honlapjait, több mint 100 szálláshely és éttermi oldalt néztünk át. Látjuk a hiányosságokat, tudjuk miben és milyen irányban lehetne fejlődni. Természetesen jó ötlettel és megoldással is találkozunk, ezeket „átvesszük”, magunkra és partnereinkre szabva hasznosítjuk.

Kutatjuk az új honlap készítési megoldásokat, módszereket és folyamatosan képezzük magunkat

Megszállottan keressük az új weboldal készítési trükköket, technikákat és a legújabb online marketing ötleteket módszereket, folyamatosan marketing és webes képzésekre járunk annak érdekében, hogy minél hasznosabb honlapokat készíthessünk a számodra.