Weboldal készítés éttermeknek, kávézóknak, cukrászdáknak, puboknak

 

VENDÉGLÁTÓS WEBOLDALAK VENDÉGLÁTÓS SZEMMEL

Egy jól működő vendéglátós weboldal az online megjelenésed stratégiai központja.

Mi lehet annál fontosabb, hogy több pénz maradjon nálad és, hogy minél kevesebb jutalékot, díjat, marketing kölséget fizess másoknak? SEMMI.

vendégszerző éttermi csomag
97.400 Ft

Részletfizetés (2 X 48.700 Ft)

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpont (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal
Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)
Asztalfoglalási űrlap
Ajánlakérési űrlap
Kapcsolati űrlap
Étlapok és itallapok (akár több is)
Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények
Vállalási határidő: 3-5 hét
Fizetés 2 részletben

házhozszállítás+

vendégszerző éttermi csomag

141.000 Ft
Részletfizetés (2 X 70.500 Ft)
Házhozszállítás (webáruház)
Online Bankkártyás fizetés
Online jegyértékesítés
Rendelésgyűjtő szoftver integráció
Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal
Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)
Asztalfoglalási űrlap
Ajánlakérési űrlap
Kapcsolati űrlap
Étlapok és itallapok (akár több is)
Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények
Vállalási határidő: 4-6 hét
Fizetés 2 részletben
NEM CSAK KÉSZÍTJÜK, HASZNÁLJUK IS
-mi is a vendéglátásban dolgozunk, tudjuk mi kell neked-
A gondosan megtervezett és felépített, átlátható és minden szükséges információt egyszerűen és érthetően közvetítő weboldalaink elősegítik, hogy vendégszerző honlapod látogatóiból hamar potenciális vendégek (törzsvendégek) lehessenek.

fontos, hogy egy olyan vendégszerző weboldalra van szükséged amit te tudsz kezelni, módosítani és mindezt hihetetlenül egyszerűen, és annyiszor és ott és akkor amikor te csak akarod

Nem kell többet várnod a webfejlesztődre! Árváltozás, napi menü frissítés, étlapváltozás, akciók, egy új esemény vagy program, bármit bármikor módosíthatsz mintha egy levelet írnál Wordben, ha az megy akkor ez is menni fog (de ha kell vagy elakadsz a későbbiekben is szívesen segítünk. Sőt “használati utasítást” is kapsz a honlapodhoz amennyiben minket bízol meg a vendéglátós weboldalad elkészítésével.)
Olyan vendégszerző weboldalra van szükséged ami:

Profi egyedi megjelenésű

A honlapot minden esetben az adott vendéglátóhelyre szabjuk, így megjelenése teljesen egyedivé válik. Az egyeztetés során, a konzultációk után adunk egy iránymutatást de a design kialakításában nálunk mindig te az ügyfél irányítasz (persze ha szerintünk rossz irányba mész akkor azért szólni fogunk).

Keresőbarát

Ez a legjobb… A WordPresst egyszerűen imádja a google. Ráadásul erre a jó tulajdonságára rátudunk gyúrni olyan eszközök telepítésével és megfelelő beállításával amik a keresőmarketingért felelősek. Vendéglátós weboldalad rövid időn belül „csak úgy magától” a téged érintő kulcsszavakra első oldalas lehet a keresőkben. Pl. Diósgyőri étterem vagy és esküvőket is tartasz? Első oldalas leszel az „Esküvő Diósgyőr” kulcsszóra. Pl. 18. kerületi étterem vagy és napi menüd is van? Első oldalas leszel mondjuk a „napi menü 18. kerület” kulcsóra. …és így tovább (Persze a fentiekhez elengedhetetlen lesz a weboldal megfelelő tartalommal történő feltöltése is…

Biztonságos

Ki akar egy éttermi honlapot feltörni? Hát képzeld a miénkét 2016 októberében feltörték. Az események akkori alakulásából utólag úgy gondoljuk egy konkurencia volt… Aztán meg vannak azok az emberkék a nagyvilágban akik unatkoznak és véletlenszerűen kiválasztott weboldalakat támadnak és törnek fel, ez a hobbijuk. Amikor a miénket feltörtén akkor a tárhely szolgáltatónk egyből letiltotta az oldalunkat, az oldal egy pillanat alatt elérhetetlenné vált. Közel egy hét volt mire rendbe jöttek a dolgok! Szerencsére vannak olyan cégek akik a feltört oldalak helyreállításával foglalkoznak (persze jó pénzért) nekünk is egy ilyen cég segített. Gondolom egyetértünk abban, hogy jobb ha nincs szükség ezeknek a cégeknek a segítségére? Ezért az általunk készített gasztro honlapok esetében telepítjük és beállítjuk azokat a kiegészítőket a weboldalon amik a biztonságért felelnek, és megvédik az oldalt a támadások ellen. Sajnos 100%-osan feltörhetetlen weboldalak nem léteznek (ahogy pl. ellophatatlan autók sem), de ezekkel az eszközökkel és beállításokkal nagymértékben megnehezítjük a rossz szándékú próbálkozók dolgát.

WordPress keretrendszerre épül

Korábban több rendszert is kipróbáltunk de TAPASZTALATUNK SZERINT vendéglátós honlapok készítéséhez a WordPressnél jelenleg nincs jobb 🙂 Életünk legjobb választása volt a WordPress, szerelem első látásra… Amikor az első WordPresses weboldalunk elkészült ami leginkább megfogott minket, hogy hihetetlen rövid időn belül „csak úgy magától” a google keresőjének első oldalára került (imádja a google). Gondoljuk érted mit jelent ez, egy csomó pénzt amit megspórolhatsz a reklámon és más fejlesztésekre költhetsz. Ennél már csak az volt jobb, hogy végre mi tudtuk rajta módosítani, átírni a szöveget, megváltoztatni szinte bármit amit csak akartunk és mindezt programozói tudás nélkül… Mindezeken túl:

  • Egyszerű a kezelése
  • Szinte nincs olyan ötlet vagy elképzelés amit nem lehetne vele megvalósítani
  • Rengeteg kiegészítő található hozzá
  • Teljesen személyre szabható
  • Ingyenes
  • Jól optimalizálható

A nagyok is ezt használják: Bloomberg, Star Wars, BBC America, SONY, Disney, Mercedes-Benz, NASA és még sokan mások…

Mobilbarát (reszponzív)

A tartalom igazodik a kijelző méretéhez. Mindegy, hogy asztali gépen, tableten, mobiltelefonon nézik mindenhol jól néz ki, és ami ennél is fontosabb, hogy a kezelőfelületek is minden méretben “kézre állnak” egyszóval jól kezelhetőek.

Több nyelvű

Az általunk készített éttermi weboldal ezt is tudja, és akár hány nyelvre (persze abban az esetben ha már a tervezéskor tudjuk, hogy hány nyelvű szálláshely honlapot szeretnél). Az oldal fordításának a költsége nincs benne, csak a tartalmi technikai kialakítás. A „többnyelvűsítés” lehetősége később is adott mert a weboldal ennek megfelelően lesz kialakítva azonban a későbbi élesítés már nem olyan egyszerű ezért az plusz költséggel jár. Sokkal szerencsésebb neked pedig hosszútávon olcsóbb ha már az elején megcsináljuk. Ha turisztikailag fontos helyen vagy akkor elengedhetetlen. De van olyan étterem tulajdonos ismerős aki Kinai nyelvű weboldalával és étlapjával rövid időn belül megduplázta a forgalmát a környékén élő kedves Kinai vendégek által.
középpontban a tartalom
A tartalom az egyik legfontosabb dolog ami felel a keresőkben való jó helyezésért.
Leegyszerűsítve: Minél több, az adott oldal témájához kapcsolódó tartalom van az éttermi honlapodon annál előkelőbb helyet szerezhetsz a keresőkben. A tartalom megírása, elkészítése komoly és talán az egyik legidőigényesebb munka, azonban ezt akár te is megtudod csinálni hiszen te vagy az aki a legjobban ismered a saját vendéglátó helyedet. Lehet, hogy ez meg is van korábbról, vagy fent van a régebbi weboldaladon, gyakorlatilag csak átkell adnod nekünk és mi feltöltjük a készülő vendégszerző új weboldaladra.

Amennyiben igényled akkor  természetesen a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy keresőoptimalizált marketing szöveget írunk neked a készülő oldaladra.

Milyen a jó marketing szöveg? Amikor az adott szöveget olvasva nem tudod, hogy az egy marketing szöveg, pedig az. Ilyen egyszerű. Ugye érthető?

Vendégszerző honlapod minden oldalát megtöltjük olyan hasznos és az adott oldal témájához szorosan kapcsolódó tartalommal, kulcsszavakkal amik „eladnak”, és amiket majd a keresők kitűnő helyezésekkel honorálnak.

a vendégszerzés nélkülözhetetlen eszközei
Asztalfoglalási űrlap
Ajánlatkérő űrlap
kapcsolati űrlap
étlapok és itallapok
* webáruház (házhozszállítás)
* bankkártyás fizetés
google térkép
kép és/vagy videó galériák
* online jegyértékesítés
hírlevél rendszer
közösségi média integráció
elemzések, statisztikák
*a csillaggal megjelölt “kipirosozott” funkciókat csak a házhozszállítás+ csomagunk tartalmazza.

Igen ezt mind megkaphatod!

Nem vacakolunk ezeket mind tudja majd a profi éttermi (kávézó, cukrászda, egyéb vendéglátós) weboldalad, maximum kikapcsoljuk és csak azt és akkor élesítjük amikor kéred, amikor szükséged lesz rá, holnap, egy év múlva… Bármikor! Ez így sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb is a számodra, mert ezeket később nem kell lefejleszteni, beállítani, és nem utolsó sorban megfizetni.

Bármelyik funkcióval kapcsolatosan kérdésed van? Esetleg valamit kihagytunk?

Éttermi honlapcsomagok
Mindkét csomagunkba bele tettünk mindent ami a vendégszerzéshez elengedhetetlen. A két csomag között csupán csak annyi a különbség, hogy a “Házhozszállítás+” csomagunkat azoknak ajánljuk akik házhozszálítással is foglalkoznak. Ebben a csomagban kiépítjük azt a “webáruházat” is, ami ehhez szükséges, online bankkártyás fizetési lehetőséggel.

Ez a csomagunk tartalmaz egy online jegyértékesítési lehetőséget is, ez akkor lehet nélkülözhetetlen a számodra ha rendezvényeket is tartasz (Pl. szilveszter, szüreti bál, farsang, stb.) és a jegyeket elővételben szeretnéd értékesíteni. Hányszor volt nálunk egy-egy szilveszternél, hogy “megkell venni a jegyet előre?” “Személyesen?” “De mi messziről mennénk, nem tudok most csak odautazni megvenni a részvételi jegyeket?” Nem lehet online?” Óriási segítség. Több vevő, több vendég, hatékonyabb rendezvényszervezés!

Ez a csomag tartalmazza a rendelésgyűjtő szoftver integrációját is, ez akkor nagyon hasznos ha ételrendelő portálokról (netpincér, falatozz.hu, stb.)  is érkezik rendelés hozzád, mert ez egy felületen összegyűjti az összes rendelést (minimális jutalékot kér a szolgáltató), nagy terhet levéve a válladról.

Akkor is érdemesebb a “házhozszállítás+” csomagot választani ha most még nem de később tudod, hogy szeretnél kiszállítással is foglalkozni, mert ha ezt később csináltatod meg akkor az minimum 100 ezer forinttól kezdődne…

vendégszerző éttermi csomag
97.400 Ft

Részletfizetés (2 X 48.700 Ft)

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpont (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal
Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)
Asztalfoglalási űrlap
Ajánlakérési űrlap
Kapcsolati űrlap
Étlapok és itallapok (akár több is)
Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények
Vállalási határidő: 3-5 hét
Fizetés 2 részletben

házhozszállítás+

vendégszerző éttermi csomag

141.000 Ft
Részletfizetés (2 X 70.500 Ft)
Házhozszállítás (webáruház)
Online Bankkártyás fizetés
Online jegyértékesítés
Rendelésgyűjtő szoftver integráció
Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal
Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)
Asztalfoglalási űrlap
Ajánlakérési űrlap
Kapcsolati űrlap
Étlapok és itallapok (akár több is)
Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények
Vállalási határidő: 4-6 hét
Fizetés 2 részletben
Webszövegírás, tartalom marketing

ha biztosan a keresők első oldalára szeretnél kerülni
Éttermi weboldal szövegírás: 45 700 Ft.

Mint ahogy fentebb is írtuk amennyiben igényled akkor  természetesen a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy keresőoptimalizált marketing szöveget írunk neked a készülő oldaladra.

Vendégszerző honlapod minden oldalát megtöltjük olyan hasznos és az adott oldal témájához szorosan kapcsolódó tartalommal, kulcsszavakkal amik „eladnak”, és amiket majd a keresők kitűnő helyezésekkel honorálnak.

Ezt a szolgáltatásunkat kizárólag a weboldal csomagok mellé kínáljuk, önállóan nem rendelhető.

Ha szeretnéd akkor ezt is rendelt meg a weboldal készítés mellé (a fizetés itt is két részletben történik).