Weboldal készítés vendégházaknak, panzióknak, hoteleknek, szálláshelyeknek

 

SZÁLLÁSHELY WEBOLDALAK VENDÉGLÁTÓS SZEMMEL

Egy jól működő szálláshely weboldal az online megjelenésed stratégiai központja.

A legfontosabb cél, hogy minél többen közvetlenül nálad foglaljanak és ne a szállásközvetítő portálokon!
Mi lehet annál fontosabb, hogy több pénz maradjon nálad és, hogy minél kevesebb jutalékot fizess másoknak? SEMMI.

vendégszerző szálláshely csomag
117.400 Ft
Részletfizetés (2 X 58.700 Ft)
Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpont (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal
Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)
Szobafoglalási űrlap
Ajánlakérési űrlap
Kapcsolati űrlap
Blog funkció (hírek, aktualitások)
Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények
Vállalási határidő: 4-6 hét
Fizetés 2 részletben

channel+

vendégszerző szálláshely csomag

161.000 Ft
Részletfizetés (2 X 80.500 Ft)
Automata online foglalási rendszer
Online Bankkártyás fizetés (előleg bekérés)
Channel manager szoftver integráció
Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal
Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)
Szobafoglalási űrlap
Ajánlakérési űrlap
Kapcsolati űrlap
Blog funkció (hírek, aktualitások)
Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények
Vállalási határidő: 6-8 hét
Fizetés 2 részletben
NEM CSAK KÉSZÍTJÜK, HASZNÁLJUK IS
-mi is a vendéglátásban dolgozunk, tudjuk mi kell neked-
A gondosan megtervezett és felépített, átlátható és minden szükséges információt egyszerűen és érthetően közvetítő weboldalaink elősegítik, hogy vendégszerző honlapod látogatóiból hamar potenciális vendégek, akár visszatérő vendégek lehessenek.

fontos, hogy egy olyan vendégszerző weboldalra van szükséged amit te tudsz kezelni, módosítani és mindezt hihetetlenül egyszerűen, és annyiszor és ott és akkor amikor te csak akarod

Nem kell többet várnod a webfejlesztődre! Árváltozás, frissítés, akciók, egy új esemény vagy program, bármit bármikor módosíthatsz mintha egy levelet írnál Wordben, ha az megy akkor ez is menni fog (de ha kell vagy elakadsz a későbbiekben is szívesen segítünk. Sőt “használati utasítást” is kapsz a honlapodhoz amennyiben minket bízol meg a vendéglátós weboldalad elkészítésével.)
Olyan vendégszerző weboldalra van szükséged ami:

Profi egyedi megjelenésű

A honlapot minden esetben az adott szálláshelyre szabjuk, így megjelenése teljesen egyedivé válik. Az egyeztetés során, a konzultációk után adunk egy iránymutatást de a design kialakításában nálunk mindig te az ügyfél irányítasz (persze ha szerintünk rossz irányba mész akkor azért szólni fogunk).

Keresőbarát

Ez a legjobb… A WordPresst egyszerűen imádja a google. Ráadásul erre a jó tulajdonságára rátudunk gyúrni olyan eszközök telepítésével és megfelelő beállításával amik a keresőmarketingért felelősek. Vendéglátós weboldalad rövid időn belül „csak úgy magától” a téged érintő kulcsszavakra első oldalas lehet a keresőkben. Pl. Diósgyőri panzió vagy és esküvőket is tartasz? Első oldalas leszel az „Esküvő Diósgyőr” kulcsszóra. Pl. Egerszalóki vendégház vagy és borkóstolót is szervezel? Első oldalas leszel mondjuk a „borkóstoló Egerszalók” kulcsóra. …és így tovább (Persze a fentiekhez elengedhetetlen lesz a weboldal megfelelő tartalommal történő feltöltése is…

Biztonságos

Ki akar egy szálláshely honlapot feltörni? Hát képzeld a mi éttermi weboldalunkat 2016 októberében feltörték. Az események akkori alakulásából utólag úgy gondoljuk egy konkurencia volt… Aztán meg vannak azok az emberkék a nagyvilágban akik unatkoznak és véletlenszerűen kiválasztott weboldalakat támadnak és törnek fel, ez a hobbijuk. Amikor a miénket feltörtén akkor a tárhely szolgáltatónk egyből letiltotta az oldalunkat, az oldal egy pillanat alatt elérhetetlenné vált. Közel egy hét volt mire rendbe jöttek a dolgok! Szerencsére vannak olyan cégek akik a feltört oldalak helyreállításával foglalkoznak (persze jó pénzért) nekünk is egy ilyen cég segített. Gondolom egyetértünk abban, hogy jobb ha nincs szükség ezeknek a cégeknek a segítségére? Ezért az általunk készített szálláshely honlapok esetében telepítjük és beállítjuk azokat a kiegészítőket a weboldalon amik a biztonságért felelnek, és megvédik az oldalt a támadások ellen. Sajnos 100%-osan feltörhetetlen weboldalak nem léteznek (ahogy pl. ellophatatlan autók sem), de ezekkel az eszközökkel és beállításokkal nagymértékben megnehezítjük a rossz szándékú próbálkozók dolgát.

WordPress keretrendszerre épül

Korábban több rendszert is kipróbáltunk de TAPASZTALATUNK SZERINT szálláshely honlapok készítéséhez a WordPressnél jelenleg nincs jobb 🙂 Életünk legjobb választása volt a WordPress, szerelem első látásra… Amikor az első WordPresses weboldalunk elkészült ami leginkább megfogott minket, hogy hihetetlen rövid időn belül „csak úgy magától” a google keresőjének első oldalára került (imádja a google). Gondoljuk érted mit jelent ez, egy csomó pénzt amit megspórolhatsz a reklámon és más fejlesztésekre költhetsz. Ennél már csak az volt jobb, hogy végre mi tudtuk rajta módosítani, átírni a szöveget, megváltoztatni szinte bármit amit csak akartunk és mindezt programozói tudás nélkül… Mindezeken túl:

  • Egyszerű a kezelése
  • Szinte nincs olyan ötlet vagy elképzelés amit nem lehetne vele megvalósítani
  • Rengeteg kiegészítő található hozzá
  • Teljesen személyre szabható
  • Ingyenes
  • Jól optimalizálható

A nagyok is ezt használják: Bloomberg, Star Wars, BBC America, SONY, Disney, Mercedes-Benz, NASA és még sokan mások…

Mobilbarát (reszponzív)

A tartalom igazodik a kijelző méretéhez. Mindegy, hogy asztali gépen, tableten, mobiltelefonon nézik mindenhol jól néz ki, és ami ennél is fontosabb, hogy a kezelőfelületek is minden méretben “kézre állnak” egyszóval jól kezelhetőek.

Több nyelvű

Az általunk készített szálláshely weboldal ezt is tudja, és akár hány nyelvre (persze abban az esetben ha már a tervezéskor tudjuk, hogy hány nyelvű szálláshely honlapot szeretnél). Az oldal fordításának a költsége nincs benne, csak a tartalmi technikai kialakítás. A „többnyelvűsítés” lehetősége később is adott mert a weboldal ennek megfelelően lesz kialakítva azonban a későbbi élesítés már nem olyan egyszerű ezért az plusz költséggel jár. Sokkal szerencsésebb neked pedig hosszútávon olcsóbb ha már az elején megcsináljuk. Véleményünk szerint 2018-ban egy szálláshely számára elengedhetetlen, hogy több nyelvű legyen a weboldala (minimum 3: Magyar, Angol, Német). Több nyelv, több érdeklődő, több vendég!
középpontban a tartalom
A tartalom az egyik legfontosabb dolog ami felel a keresőkben való jó helyezésért.
Leegyszerűsítve: Minél több, az adott oldal témájához kapcsolódó tartalom van a szálláshelyed honlapján annál előkelőbb helyet szerezhetsz a keresőkben. A tartalom megírása, elkészítése komoly és talán az egyik legidőigényesebb munka, azonban ezt akár te is megtudod csinálni hiszen te vagy az aki a legjobban ismered a saját szálláshelyedet. Lehet, hogy ez meg is van korábbról, vagy fent van a régebbi weboldaladon, gyakorlatilag csak átkell adnod nekünk és mi feltöltjük a készülő vendégszerző új weboldaladra.

Amennyiben igényled akkor  természetesen a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy keresőoptimalizált marketing szöveget írunk neked a készülő oldaladra.

Milyen a jó marketing szöveg? Amikor az adott szöveget olvasva nem tudod, hogy az egy marketing szöveg, pedig az. Ilyen egyszerű. Ugye érthető?

Vendégszerző honlapod minden oldalát megtöltjük olyan hasznos és az adott oldal témájához szorosan kapcsolódó tartalommal, kulcsszavakkal amik „eladnak”, és amiket majd a keresők kitűnő helyezésekkel honorálnak.

a vendégszerzés nélkülözhetetlen eszközei
Szobafoglalási űrlap
Ajánlatkérő űrlap
kapcsolati űrlap
*Automata online foglalási rendszer
* channel manager integráció
* bankkártyás fizetés
google térkép
kép és/vagy videó galériák
blog funkció (hírek, aktualitások)
hírlevél rendszer
közösségi média integráció
elemzések, statisztikák
*a csillaggal megjelölt “kipirosozott” funkciókat csak a channel+ csomagunk tartalmazza.

Igen ezt mind megkaphatod!

Nem vacakolunk ezeket mind tudja majd a profi szálláshely (panzió, apatman, hotel, vendégház, egyéb szálláshely) weboldalad, maximum kikapcsoljuk és csak azt és akkor élesítjük amikor kéred, amikor szükséged lesz rá, holnap, egy év múlva… Bármikor! Ez így sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb is a számodra, mert ezeket később nem kell lefejleszteni, beállítani, és nem utolsó sorban megfizetni.

Bármelyik funkcióval kapcsolatosan kérdésed van? Esetleg valamit kihagytunk?

szálláshely honlapcsomagok
Mindkét csomagunkba bele tettünk mindent ami a vendégszerzéshez elengedhetetlen. A két csomag között csupán csak annyi a különbség, hogy a “Channel+” csomag tartalmazza a channel manager szoftver integrációját is, ez akkor nagyon hasznos ha szállás közvetítő portálokról (szallas.hu, booking.com, stb.)  is érkezik foglalás hozzád, mert ez egy felületen összegyűjti és kezeli az összes foglalást (minimális díjat kér a szolgáltató), nagy terhet levéve a válladról.

Ez a csomag természetesen tartalmazza még a teljesen automata foglalási rendszer, és a bankkártyás fizetési lehetőség (előleg bekérés) beépítését is.

vendégszerző szálláshely csomag
117.400 Ft
Részletfizetés (2 X 58.700 Ft)
Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpont (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal
Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)
Szobafoglalási űrlap
Ajánlakérési űrlap
Kapcsolati űrlap
Blog funkció (hírek, aktualitások)
Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények
Vállalási határidő: 4-6 hét
Fizetés 2 részletben

channel+

vendégszerző szálláshely csomag

161.000 Ft
Részletfizetés (2 X 80.500 Ft)
Automata online foglalási rendszer
Online Bankkártyás fizetés (előleg bekérés)
Channel manager szoftver integráció
Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal
Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)
Szobafoglalási űrlap
Ajánlakérési űrlap
Kapcsolati űrlap
Blog funkció (hírek, aktualitások)
Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés
Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények
Vállalási határidő: 6-8 hét
Fizetés 2 részletben
Webszövegírás, tartalom marketing

ha biztosan a keresők első oldalára szeretnél kerülni
Szálláshely weboldal szövegírás: 85 700 Ft.

Mint ahogy fentebb is írtuk amennyiben igényled akkor  természetesen a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy keresőoptimalizált marketing szöveget írunk neked a készülő oldaladra.

Vendégszerző honlapod minden oldalát megtöltjük olyan hasznos és az adott oldal témájához szorosan kapcsolódó tartalommal, kulcsszavakkal amik „eladnak”, és amiket majd a keresők kitűnő helyezésekkel honorálnak.

Ezt a szolgáltatásunkat kizárólag a weboldal csomagok mellé kínáljuk, önállóan nem rendelhető.

Ha szeretnéd akkor ezt is rendelt meg a weboldal készítés mellé (a fizetés itt is két részletben történik).