fbpx

Weboldal készítés vendégházaknak, panzióknak, hoteleknek, szálláshelyeknek

 

VENDÉGSZERZÉSRE 100%-osan FELKÉSZÍTVE

Egy jól működő szálláshely weboldal az online megjelenésed stratégiai központja.

A legfontosabb cél, hogy minél többen közvetlenül nálad foglaljanak és ne a szállásközvetítő portálokon!
Mi lehet annál fontosabb, hogy több pénz maradjon nálad és, hogy minél kevesebb jutalékot fizess másoknak? Ennél SEMMI nem lehet fontosabb.

CHANNEL+ VENDÉGSZERZŐ SZÁLLÁSHELY weboldal készítés

Automata online foglalási rendszer
Online Bankkártyás fizetés (előleg bekérés)

Channel manager szoftver integráció*

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**

Szobafoglalási űrlap
Ajánlakérési űrlap
Kapcsolati űrlap
Blog funkció (hírek, aktualitások)
Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés

Facebook messenger összekapcsolás

Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények

Vállalási határidő: 8-10 hét***

Az árakért görgess lentebb
NEM CSAK KÉSZÍTJÜK, HASZNÁLJUK IS
-mi is a vendéglátásban dolgozunk, tudjuk mi kell neked-
A gondosan megtervezett és felépített, átlátható és minden szükséges információt egyszerűen és érthetően közvetítő weboldalaink elősegítik, hogy vendégszerző honlapod látogatóiból hamar potenciális vendégek, akár visszatérő vendégek lehessenek.

egy olyan vendégszerző weboldalra van szükséged amit te tudsz kezelni, módosítani és mindezt hihetetlenül egyszerűen, és annyiszor és ott és akkor amikor te csak akarod

Nem kell többet várnod a webfejlesztődre! Árváltozás, frissítés, akciók, egy új esemény vagy program, bármit bármikor módosíthatsz mintha egy levelet írnál Wordben, ha az megy akkor ez is menni fog (de ha kell vagy elakadsz a későbbiekben is szívesen segítünk. Sőt “használati utasítást” is kapsz a honlapodhoz amennyiben minket bízol meg a szállás weboldalad elkészítésével.)

…Olyan honlapra van szükséged ami:

Profi egyedi megjelenésű

A honlapot minden esetben az adott szálláshelyre szabjuk, így megjelenése teljesen egyedivé válik. Az egyeztetés során, a konzultációk után adunk egy iránymutatást de a design kialakításában nálunk mindig te az ügyfél irányítasz (persze ha szerintünk rossz irányba mész akkor azért szólni fogunk).

Keresőbarát

Ez a legjobb… A WordPresst egyszerűen imádja a google. Ráadásul erre a jó tulajdonságára rátudunk gyúrni olyan eszközök telepítésével és megfelelő beállításával amik a keresőmarketingért felelősek. Vendéglátós weboldalad rövid időn belül „csak úgy magától” a téged érintő kulcsszavakra első oldalas lehet a keresőkben. Pl. Diósgyőri panzió vagy és esküvőket is tartasz? Első oldalas leszel az „Esküvő Diósgyőr” kulcsszóra. Pl. Egerszalóki vendégház vagy és borkóstolót is szervezel? Első oldalas leszel mondjuk a „borkóstoló Egerszalók” kulcsóra. …és így tovább (Persze a fentiekhez elengedhetetlen lesz a weboldal megfelelő tartalommal történő feltöltése is…

Biztonságos

Ki akar egy szálláshely honlapot feltörni? Hát képzeld a mi éttermi weboldalunkat 2016 októberében feltörték. Az események akkori alakulásából utólag úgy gondoljuk egy konkurencia volt… Aztán meg vannak azok az emberkék a nagyvilágban akik unatkoznak és véletlenszerűen kiválasztott weboldalakat támadnak és törnek fel, ez a hobbijuk. Amikor a miénket feltörtén akkor a tárhely szolgáltatónk egyből letiltotta az oldalunkat, az oldal egy pillanat alatt elérhetetlenné vált. Közel egy hét volt mire rendbe jöttek a dolgok! Szerencsére vannak olyan cégek akik a feltört oldalak helyreállításával foglalkoznak (persze jó pénzért) nekünk is egy ilyen cég segített. Gondolom egyetértünk abban, hogy jobb ha nincs szükség ezeknek a cégeknek a segítségére? Ezért az általunk készített szálláshely honlapok esetében telepítjük és beállítjuk azokat a kiegészítőket a weboldalon amik a biztonságért felelnek, és megvédik az oldalt a támadások ellen. Sajnos 100%-osan feltörhetetlen weboldalak nem léteznek (ahogy pl. ellophatatlan autók sem), de ezekkel az eszközökkel és beállításokkal nagymértékben megnehezítjük a rossz szándékú próbálkozók dolgát.

WordPress keretrendszerre épül

Korábban több rendszert is kipróbáltunk de TAPASZTALATUNK SZERINT szálláshely honlapok készítéséhez a WordPressnél jelenleg nincs jobb 🙂 Életünk legjobb választása volt a WordPress, szerelem első látásra… Amikor az első WordPresses weboldalunk elkészült ami leginkább megfogott minket, hogy hihetetlen rövid időn belül „csak úgy magától” a google keresőjének első oldalára került (imádja a google). Gondoljuk érted mit jelent ez, egy csomó pénzt amit megspórolhatsz a reklámon és más fejlesztésekre költhetsz. Ennél már csak az volt jobb, hogy végre mi tudtuk rajta módosítani, átírni a szöveget, megváltoztatni szinte bármit amit csak akartunk és mindezt programozói tudás nélkül… Mindezeken túl:

  • Egyszerű a kezelése
  • Szinte nincs olyan ötlet vagy elképzelés amit nem lehetne vele megvalósítani
  • Rengeteg kiegészítő található hozzá
  • Teljesen személyre szabható
  • Ingyenes
  • Jól optimalizálható

A nagyok is ezt használják: Bloomberg, Star Wars, BBC America, SONY, Disney, Mercedes-Benz, NASA és még sokan mások…

Mobilbarát (reszponzív)

A tartalom igazodik a kijelző méretéhez. Mindegy, hogy asztali gépen, tableten, mobiltelefonon nézik mindenhol jól néz ki, és ami ennél is fontosabb, hogy a kezelőfelületek is minden méretben “kézre állnak” egyszóval jól kezelhetőek.

Több nyelvű

Igény esetén természetesen a vendégszerző weboldalad több nyelven is elkészíthető. Gyakorlatilag bármennyi nyelv  szóba jöhet, ahogy szeretnéd. Ennek azonban plusz költsége van: 1 idegen nyelv esetén 110.500 FT. 2 idegen nyelv esetén 165.750 FT. plusz költséggel kell számolnod (3 vagy több nyelv esetén egyedi ár). Ez a technikai kivitelezés ára, ebben a szövegek fordításának díja nincs benne.

Tapasztalatunk szerint ha turisztikailag fontos helyen van a kereskedelmi szálláshelyed akkor ez manapság szinte  elengedhetetlen, hiszen idegen nyelvű oldalak esetén ezáltal közvetlen foglalások érkezhetnek akár már angol, német, Stb. nyelvterületekről is.

középpontban a tartalom
A tartalom az egyik legfontosabb dolog ami felel a keresőkben való jó helyezésért.
Leegyszerűsítve: Minél több, az adott oldal témájához kapcsolódó tartalom van az szálláshely honlapodon annál előkelőbb helyet szerezhetsz a keresőkben. A tartalom megírása, elkészítése komoly és talán az egyik legidőigényesebb munka, azonban ezt akár te is megtudod csinálni hiszen te vagy az aki a legjobban ismered a saját kereskedelmi szálláshelyedet. Lehet, hogy ez meg is van korábbról, vagy fent van a régebbi weboldaladon, gyakorlatilag csak át kell adnod nekünk és mi feltöltjük a készülő vendégszerző új weboldaladra.

Amennyiben igényled akkor  természetesen a kreatív tartalmi rész létrehozását is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben az egyeztetések, konzultációk után a weboldal technikai kialakításával párhuzamosan kezdjük meg a tartalmi részek előállítását is úgy, hogy kereső optimalizált marketing szöveget írunk neked a készülő oldaladra.
Ennek a költsége 149.500 Ft.

Itt megnézheted mire gondolunk: ( 100% mi csináltunk mindent kutatómunka, tartalom megírása, kulcsszavak, Stb.)

Ha szeretnéd, hogy ezt is mi csináljuk csak jelöld be ajánlatkérésedkor ezt a lehetőséget is.

 

a vendégszerzés nélkülözhetetlen eszközei

Szobafoglalási űrlap

Ajánlatkérő űrlap

kapcsolati űrlap

Automata online foglalási rendszer

channel manager integráció

bankkártyás fizetés

google térkép

kép és/vagy videó galériák

blog funkció (hírek, aktualitások)

hírlevél rendszer

közösségi média integráció

elemzések, statisztikák

Igen ezt mind megkaphatod!

Nem vacakolunk ezeket mind tudja majd a profi szálláshely (panzió, apatman, hotel, vendégház, egyéb szálláshely) weboldalad, maximum kikapcsoljuk és csak azt és akkor élesítjük amikor kéred, amikor szükséged lesz rá, holnap, egy év múlva… Bármikor! Ez így sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb is a számodra, mert ezeket később nem kell lefejleszteni, beállítani, és nem utolsó sorban megfizetni.

Bármelyik funkcióval kapcsolatosan kérdésed van? Esetleg valamit kihagytunk? Egyedi elképzelésed van?

Akkor ezt feltétlenül írd majd meg nekünk amikor ajánlatot kérsz tőlünk!

szálláshely honlapcsomagok

Csomagunkban minden benne van amit a 2020-as években egy kereskedelmi szálláshely weboldalának tudnia kell.

Az ár fix ár, tehát nem kérünk azért plusz pénzt mert te mondjuk szeretnél hírlevél küldési lehetőséget, vagy mondjuk összeköttetést a facebook oldalad messengerével (chat), esetleg nem egy kapcsolati űrlap kell hanem kettő, vagy mondjuk online tudjanak foglalni és ne csak ajánlatot kérhessenek az érdeklődők…
Szóval -normális keretek között- az ár mindent tartalmaz 🙂

CHANNEL+ VENDÉGSZERZŐ SZÁLLÁSHELY CSOMAG

241.000 Ft

Fizetés 2 részletben (2 X 120.500 FT)

Automata online foglalási rendszer
Online Bankkártyás fizetés (előleg bekérés)

Channel manager szoftver integráció*

Egyedi design
Átlátható, informatív kezdő oldal
Korlátlan számú menüpon (akár almenükkel)
Korlátlan számú oldal

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**

Szobafoglalási űrlap
Ajánlakérési űrlap
Kapcsolati űrlap
Blog funkció (hírek, aktualitások)
Modern, kategórizált kép és/vagy videó galéria
Kereső marketing beállítás
Facebook like doboz beépítés

Facebook messenger összekapcsolás

Közösségi média integráció
Hírlevélküldés
Elemzések, statisztikák
Reszponzív (Minden kijelzőn optimális megjelenés)
Google barát
Céges email címek
Könnyen kezelhető, könnyen módosítható tartalom
Magyar nyelvű kezelőfelület
Használati útmutató a weboldal kezeléséhez
Vendég vélemények

Vállalási határidő: 8-10 hét***

Fizetés 2 részletben

Channel manager szoftver integráció*:

Azoknak ajánljuk akik a keresztfoglalások elkerülése érdekében szeretnék egy helyen kezelni a több helyről érkező  foglalásokat. Ehhez a szállásweboldalt összekötjük egy úgynevezett channel programmal, ami teljesen automatizálja majd a foglalási folyamatokat. Online bankkártyás fizetési és online előleg bekérési lehetőséggel.

Ez akkor lehet nagyon hasznos ha a különböző szállás portálokról (booking.com, szallas.hu, stb.) is érkezik foglalás hozzád, mert ez egy felületen tudja kezelni az összes foglalást nagy terhet levéve a válladról.

Ez egy tölünk független szolgáltatás tehát a kiválasztott channel szolgáltató havi díjat és/vagy jutalékot számol fel szolgáltatásaiért.

Érdemes olyan szolgáltatót választani aki felhő alapon működik, tehát nem kell semmilyen szoftvert megvenni és a központi számítógépedre telepíteni.
Fontos, hogy mielőtt szerződést kötnél egy szolgáltatóval egyeztess velünk, hogy az adott szolgáltató alkalmazása összeköthető-e a készülő weboldallal. Természetesen tudunk majd olyan szolgáltatót ajánlani akinél ez nem jelent semmilyen problémát.

Több nyelvű tartalom (fordítás nincs az árban)**:

Ha igazán szeretnéd a leendő vendégszerző szálláshely weboldalak minden lehetőségét kiaknázni akkor érdemes megfontolnod, hogy az oldalt több nyelven is elkészíttesd. Ha már a különböző szállásközvetítő portálokról most is érkeznek külföldi vendégek, vagy szívesen fogadnál (több) külföldi vendéget is akkor mindenképpen javasoljuk a több nyelvű tartalom elkészítését.

Ilyenkor természetesen mint ahogy a magyar oldal estében is az idegen nyelvű oldalakat is 100%-osan felkészítjük majd online marketingből is. Fix árral dolgozunk itt is, ha szeretnél plusz egy nyelvet akkor az a magyar nyelvű weboldal készítés árának 50%-át jelenti számodra pluszban. Ha két idegen nyelvre is szeretnéd, hogy elkészítsük az oldalt az a magyar nyelvű oldal árának 75%-a pluszban. Három idegen nyelvtől egyedi árat adunk. Fontos, hogy ez az idegen nyelvű oldalak elkészítésének az ára ebben a fordítás nincs benne. Tudsz majd te is fordítani/fordíttatni, de természetesen mi is tudunk majd erre vonatkozóan ajánlatot kérni a számodra.

Vállalási határidő: 8-10 hét***:

Ezt a határidőt abban az esetben tudjuk tartani amennyiben a szerződést követően megkapjuk a teljes szöveges tartalmi részeket és a weboldalhoz felhasználandó fotókat. Amennyiben ezt késve kapjuk, meg esetleg részletekben akkor ennek megfelelően a vállalási határidő is tolódik.

Ha tartalmi részek megírását (tartalom marketing) is tőlünk rendeled akkor nyilván ezzel az esetleges késlekedéssel sem kell számolnod.

Ajánlatkérés

KÉRJÜK ADJ MEG MINDEN SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ AJÁNLATUNK BIZTOSAN CÉLBA ÉRHESSEN…

Weboldal készítési csomag:

Kiegészítő szolgáltatások:

9 + 1 =